Oldal kiválasztása

Miért ez a legjobb? – Kingston HyperX Cloud Stinger Headset

Miért ez a legjobb? – Kingston HyperX Cloud Stinger Headset
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nemrég találkozhattatok a Somic G941-es headsetről készített tesztünkkel. Most sem távolodunk el a témától, egy újabb gamerfejhallgatóról lesz szó, a Kingstone HyperX Cloud Stingerről. A kérdés adott, miért ez a legjobb?

Nos, a HyperX fülesei mindig is minőségiek voltak. A puha fülpárnák nagyon kellemesen illeszkednek, és tökéletesek, bármihez is használjuk, legyen az olvasás közben egy kellemes muzsika meghallgatása, relaxáló zene melletti pihenés vagy akár kőkemény játékmaraton a haverokkal: biztos, hogy nem válik kényelmetlenné a viselése.

Ám ha mégis egy kis szünetre van szükségünk, könnyedén a nyakunkba akaszthatjuk, ahol a 90°-ban fordítható fejeknek köszönhetően kényelmesen elfér, és egyáltalán nem zavar minket. Ráadásul annyira könnyű, hogy alig vesszük észre, míg rajtunk van.

Mindemellett az anyagot sem spórolták ki belőle, a rozsdamentes acélból készült tartók kényünk-kedvünk szerint állíthatók, ezzel is tovább garantálva a tökéletes kényelmet.

De térjünk át a műszaki jellemzőkre, hiszen hiába kényelmes, ha nem szól jól. Szerencsére teljesítmény terén sincsen hiány. A hangzás elképesztő, a fülpárnák tökéletesen szigetelnek, és nem szűrődik be külső zaj, zavartalanul hallgathatjuk a kedvenc számainkat.

Ami pedig biztosítja nekünk a hibátlan hangzást, az az 50 mm-es hangszóró, ami a fülünkkel párhozamosan foglal helyet.

Főleg PC-hez érdemes használni USB-vel, hogy ki tudjuk használni az eszközben rejlő erőt, de tökéletesen működik jackcsatlakozón keresztül bármivel, legyen az telefon vagy a PS4 DualShock-kontrollere.

Nem kell beállítanunk semmit sem, csatlakoztatásnál automatikusan telepíti a szoftvert. Ezzel a lehető legkönnyebbé és felhasználóbaráttá téve a használatot.

Azoknak, akik nem csak zenehallgatásra szeretnék használni, jó hírünk van! Ugyanis egy elég komoly mikrofon is tartozik hozzá, ami ráadásul saját beépített hangszűrővel rendelkezik, így a háttérzajokat teljesen megszűrve biztosítja a legtisztább hangrögzítést.

Az 1,3 méteres kábel pont megfelelő hosszúságú, hogy ne lógjon mindenhol, de ne is rántsuk le, ha megfeledkeznénk arról, hogy a nyakunkban lóg a füles. Természetesen a mikrofon felhajtható függőleges helyzetbe, ezzel biztosítva, hogy mikor nem használjuk, véletlenül se akadhasson be sehova.

Ha új fülesre van szükségetek, a Kingston HyperX Cloud Stingert csak ajánlani tudjuk! Ráadásul most partnerünktől, a GearBesttől 40%-kal olcsóbban, azaz az eredeti 28 000 Ft (106 $) helyett 16 100 Ft-os (61 $) árcímkével beszerezhetitek!

A rendelés leadását követően 2 héten belül ingyenesen házhoz szállítják, az idő pedig tovább csökkenthető, ha olyan raktárat választunk, amelyik közelebb van hozzánk!

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »