Oldal kiválasztása

Címke: ajánló

Aktuális mozipremierek 3. hét

Ezen a héten láthatjuk először a mozikban Bruce Willis, Samual L. Jackson és James McAvoy közös filmjét Üveg címmel, valamint a Kurszk nevű atommeghajtású tengeralattjáró – 2000-ben történt – balesetét feldolgozó akciófilm is érkezik a filmvászonra. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 2. hét

Január 10-én érkezik saját rendezésű filmjével Clint Eastwood, A csempész című mozit nem csak rendezte, hanem ahogy már megszokhattuk a történet főszereplőjét is ő maga alakítja. Rontó Ralph pedig újra a mozivásznon, hogy a játékgépek után ezúttal az interneten keveredjen kalandokba. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 49. hét

December 6-án újra a mozikban sokunk kedvenc mogorva és zsémbes, zöld szőrmókja a Grincs, valamint érkezik Jamie Foxx és Taron Egerton főszereplésével készült Robin Hood. Ezek mellett horror, dráma és egy magyar vígjáték is látható csütörtöktől a filmvásznon. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 48. hét

November 29-től a mozikban Jim Carrey komolyabb hangvételű filmje a Sötét bűnök, valamint megtudhatjuk az is, hogyan menti meg a karácsonyt a Mikulás egy párizsi család segítségével. További premierekért kattints cikkünkre..

További részletek

Aktuális mozipremierek 47. hét

November 22-től láthatjuk a mozikban A diótörő és a négy birodalom című családi kalandfilmet, melyben egy új, párhuzamos világot fedezhetünk fel. Emellett érkezik még a Nyughatatlan özvegyek, olyan színészekkel, mint az Oscar-díjal Viola Davis, Robert Duval, valamint az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson, További premierfilmekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 46. hét

November 15-én újra visszatérünk Harry Potter világába, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei forgatókönyvét maga J. K. Rowling írta. Érkezik Keanu Reeves filmje, amiben egy gyémántkereskedőt alakít, valamint Ruben Brandt, a gyűjtő címmel egy egész estés, magyar animációs akció-thriller. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 45. hét

November 8-tól láthatjuk a mozikban Stieg Larsson Millenium trilógiájának (A tetovált lány etc.) folytatásaként tekinthető, az Ami nem öl meg c. filmet Claire Foy főszereplésével. Érkezik még egy kis olasz romantika a Pizzarománcban, valamint a Sóhajok c. horror film is Dakota Johnson és Chloë Grace Moretz főszereplésével. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 44. hét

November 1-én kerül a mozikba a várva várt Queen film, Bohém rapszódia címmel. A több mint két órás életrajzi dráma bemutatja a legendás zenekar felemelkedését, és Freddie Mercury kapcsolatát a zenekarral egészen az 1985-ös felejthetetlen Live Aid-en adott koncertjükig. Érkezik még Gerard Butler akcióthrillere, A Hunter Killer küldetés, amelyben tengeralattjáró-kapitányként igyekszik megelőzni a harmadik világháború kitörését. További részletekért és premierfilmekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 43. hét

Jamie Lee Curtis visszatér, hogy még utoljára szembe szálljon a halloweeni mészáros Michael Myersszel. Mark Wahlbert CIA ügynökként kap szigorúan titkos megbízást, A Beverly Hills-i zsaru mintájára pedig érkezik A belleville-i zsaru Omar Sy főszereplésével. További részletekért és premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 42. hét

Ryan Gosling újra a mozivásznon, ezúttal asztronautaként, aki a NASA Hold missziójában vesz rész. Három vígjáték, köztük a magyar alkotás Nyitva címmel, valamint egy animációs családi film is az eheti premierek közt. Részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 41. hét

Hét vendég, hét titok, egy szálloda. Csütörtökön jön a ‘Húzós éjszaka az El Royalban’ olyan színészekkel, mint Chris Hemsworth, Dakota Johnson és Jon Hamm. Ezen kívül hriller, horror, vígjáték és egy magyar dokumentumfilm is a heti premierek között. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 39. hét

Szeptember 27-én visszatér a mozikba Jennifer Garner bosszúálló angyalként, érkezik egy megtörtént eseményeken alapuló film, mely a Ku Klux Klán szervezet életébe nyújt betekintést és ezen a héten két horrorfilm is borzolja majd az idegeinket. További premierfilmekért kattints.

További részletek
Betöltés