Oldal kiválasztása

Címke: ajánló

Aktuális mozipremierek 12. hét

Keira Knightley új filmjében egy megtörtént eseményeken alapuló életrajzi drámával tér vissza a filmvászonra. Ezen kívül az Elrabolt világ c. moziban megtudhatjuk, milyen lenne az emberiség élete, ha bolygónk felett idegenek vennék át az irányítást. További mozipremierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 9. hét

Bud Spencer (Carlo Pedersoli) életéről készült, magyar dokumentumfilm érkezik február 28-án a filmvászonra Piedone nyomában címmel. A portréfilmben elkészítésében természetesen Terence Hill (Mario Girotti) is szerepet vállalt. Salma Hayek és Alec Baldwin legújabb vígjátéka és további premier filmek cikkünkben!

További részletek

Aktuális mozipremierek 8. hét

Február 21-én érkezik az Alelnök c. film, Christian Bale elképesztő átalakulásával, láthatjuk még Liam Neelsont a Dermesztő hajszában és végre itt van az Így neveld a sárkányodat harmadik része is. Részletek cikkünkben!

További részletek

Aktuális mozipremierek 7. hét

Február 14-én érkezik a mozikba az Alita: A harc angyala c. sci-fi, amely James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) keze munkáját is dícséri. További premierekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 5. hét

Január 31-től láthatjuk Margot Robbie-t I. Erzsébet szerepében A két királynő-ben, valamint Matthew McConaughey és Anne Hathaway újra együtt játszik a Vihar előtt-ben. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 4. hét

Január 24-én Nikole Kidman új thrillerével, a Pusztító című filmmel tér vissza a mozikba, valamint Mark Wahlberg és Rose Byrne megtapasztalják, milyen hirtelen nagy családossá válni az Instant család c. vígjátékban. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 3. hét

Ezen a héten láthatjuk először a mozikban Bruce Willis, Samual L. Jackson és James McAvoy közös filmjét Üveg címmel, valamint a Kurszk nevű atommeghajtású tengeralattjáró – 2000-ben történt – balesetét feldolgozó akciófilm is érkezik a filmvászonra. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 2. hét

Január 10-én érkezik saját rendezésű filmjével Clint Eastwood, A csempész című mozit nem csak rendezte, hanem ahogy már megszokhattuk a történet főszereplőjét is ő maga alakítja. Rontó Ralph pedig újra a mozivásznon, hogy a játékgépek után ezúttal az interneten keveredjen kalandokba. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 49. hét

December 6-án újra a mozikban sokunk kedvenc mogorva és zsémbes, zöld szőrmókja a Grincs, valamint érkezik Jamie Foxx és Taron Egerton főszereplésével készült Robin Hood. Ezek mellett horror, dráma és egy magyar vígjáték is látható csütörtöktől a filmvásznon. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 48. hét

November 29-től a mozikban Jim Carrey komolyabb hangvételű filmje a Sötét bűnök, valamint megtudhatjuk az is, hogyan menti meg a karácsonyt a Mikulás egy párizsi család segítségével. További premierekért kattints cikkünkre..

További részletek

Aktuális mozipremierek 47. hét

November 22-től láthatjuk a mozikban A diótörő és a négy birodalom című családi kalandfilmet, melyben egy új, párhuzamos világot fedezhetünk fel. Emellett érkezik még a Nyughatatlan özvegyek, olyan színészekkel, mint az Oscar-díjal Viola Davis, Robert Duval, valamint az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson, További premierfilmekért kattints cikkünkre!

További részletek
Betöltés
Translate »