Oldal kiválasztása

Címke: ajánló

Aktuális mozipremierek 38. hét

Szeptember 20-án újra a mozivásznon láthatjuk Terence Hillt (Mario Girotti), legújabb filmje Nevem: Thomas címmel érkezik hazánkba. Johhny English legújabb világmegmentő kalandját is végig izgulhatjuk, melyben Rowan Atkinson újra belebújik az elvarázsolt, de természetesen szupermenő titkosügynök szerepébe. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 37. hét

A Predator visszatér a mozivászonra, Anna Kendrick és Blake Lively a múlt sötét titkait kutatja, valamint egy magyar thriller is érkezik a héten, Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 címmel. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 34. hét

Hogy alakult ki barátság ember és farkas között? Hihetünk-e a Slender Man-ről elterjedt történeteknek és vajon sikerül-e átsegíteni az érettségin a valaha volt legreménytelenebb osztály tanulóit is? Eheti premierfilmek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 32. hét

Különleges képességekkel megáldott fiatalok a Sötét elmékben, Jason Statham mélytengeri akciófilmje: a Meg, az őscápa! és egy Thai börtön életét bemutató, igaz történetet feldolgozó film is az eheti premierek között. További filmekért és részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 31. hét

Ezen a héten kerül mozikba többek között az új Mission: Impossible – Utóhatás c. film Tom Cruise-al, Róbert Gida és Micimackó újabb kalandja és egy mexikói horror is. Az összes premierfilmet és a részleteket megtalálod cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek, 30. hét

2018. július 26-án mozikba kerül a Marvel Univerzum 20. filmje – A Hangya és a Darázs, valamint egy, korunk egyik legnagyobb drogbárójának két eltérő oldalát bemutató történet – Escobar címmel. Érkezik még a Luis és a Zűrlények szórakoztató animációs mozija és egy orosz zenés film, ami visszarepít minket a ’80as évek Oroszországába.

További részletek

Aktuális mozipremierek, 29. hét

Július 12-én a Mamma Mia! második része, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba c. film debütál a hazai mozikban. Olyan kedvelt és híres színészek főszereplésével, mint a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep (Donna szerepében), Amanda Seyfried (Sophie), Pierce Brosman, vagy a színészi karrierje mellett énekesnőként is maradandót alkotó, szintén Oscar-díjas Cher.

További részletek

Aktuális MOZIpremierek: 28. hét

2018. július 12-én, csütörtökön érkezik a mozikba Dwayne “The Rock” Johnson legújabb akciófilmje a Felhőkarcoló, részesei lehetünk egy rémisztően izgalmas nyaralásnak a Hotel Transylvania 3. részében, és A Férfiak fecskében c. angol vígjátékkal pedig beleláthatunk hogy a “midlife crisis”-ben szenvedő főhősünk életére milyen hatással lesz egy amatőrökből álló szinkronúszó csapat. Minden további részletet megtalálsz cikkünkben.

További részletek
Betöltés