Oldal kiválasztása

Címke: ajánló

Aktuális mozipremierek 19. hét

Május 9-től Pikachu filmvásznon, A Pokémon – Pikachu a detektív c. élőszereplős filmben. Mellé érkeznek még a Csaló csajok – Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével. A további premiereket keresd cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 16. hét

Április 18-tól látható a mozikban a Vízipók-csodapók magyar rajzfilm egész estés változata. Emellett érkezik még egy amerikai misztikus horror, A gyászoló asszony átka. További premierfilmekért és a részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 15. hét

Hellboy újra a mozikban Milla Jovovich és David Harbour főszereplésével. Ezen kívül érkezik még két magyar film is (Kilenc hónap háború, Susotázs), ha pedig további premierekre és részletekre vagy kíváncsi, kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 12. hét

Keira Knightley új filmjében egy megtörtént eseményeken alapuló életrajzi drámával tér vissza a filmvászonra. Ezen kívül az Elrabolt világ c. moziban megtudhatjuk, milyen lenne az emberiség élete, ha bolygónk felett idegenek vennék át az irányítást. További mozipremierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 9. hét

Bud Spencer (Carlo Pedersoli) életéről készült, magyar dokumentumfilm érkezik február 28-án a filmvászonra Piedone nyomában címmel. A portréfilmben elkészítésében természetesen Terence Hill (Mario Girotti) is szerepet vállalt. Salma Hayek és Alec Baldwin legújabb vígjátéka és további premier filmek cikkünkben!

További részletek

Aktuális mozipremierek 8. hét

Február 21-én érkezik az Alelnök c. film, Christian Bale elképesztő átalakulásával, láthatjuk még Liam Neelsont a Dermesztő hajszában és végre itt van az Így neveld a sárkányodat harmadik része is. Részletek cikkünkben!

További részletek

Aktuális mozipremierek 7. hét

Február 14-én érkezik a mozikba az Alita: A harc angyala c. sci-fi, amely James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) keze munkáját is dícséri. További premierekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 5. hét

Január 31-től láthatjuk Margot Robbie-t I. Erzsébet szerepében A két királynő-ben, valamint Matthew McConaughey és Anne Hathaway újra együtt játszik a Vihar előtt-ben. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek
Betöltés
Translate »