Oldal kiválasztása

Címke: premier

Aktuális mozipremierek 43. hét

Október 24-től rövid ideig újra a mozikban a digitálisan felújított Terminator 2 – Az ítélet napja. A gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen két vadonatúj animációs film is érkezik a mozivászonra, a Szörnyen boldog Halloween valamint a Jetikölyök varázsol majd mosolyt az arcunkra. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 37. hét

Szeptember 12-én érkezik a nagysikerű Downtown Abbey sorozat alapján készült film a hazai mozikba. Emellett betekinthetünk Kópé, a kényelmes életet élő szobakutyus kalandjaiba, valamint Kertész Imre életét bemutató életrajzi dráma is megtekinthető a heti premierfilmek között. További újdonságokért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 35. hét

Gerard Butler harmadik alkalommal is harcba száll a Fehér Ház és az elnök védelmében, valamint érkezik még egy dán vígjáték Újrakezdők címmel, melyből megtudhatjuk, hogyan is alakul Helle és Peter élete 50 évnyi házasság után. További premierekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 32. hét

Érkezik a filmvászonra az Angry Birds animációs film második része, valamint egy svéd krimi Góliát címmel. Emellett láthatunk még egy életrajzi drámát is, mely a Virginia Woolf regényíró és Vita Sackville-West költő között kibontakozott érzelmekről szól és annak körülményeit mutatja be az 1920-as években. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 31. hét

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban érkezik augusztus 1-én a mozivászonra. A sorozat 9. része egy spinoff, amely Hobbs és Shaw közös akcióját mutatja be. Jön még egy kedves animációs film Norm-mal a jegesmacival és két francia vígjáték csal ezen a héten mosolyt az arcunkra. Részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 30. hét

A héten három vígjáték is kerül a mozikba: a Pompon klub Diane Keaton-nel, egy német kalandos vígjáték a 25 km/h Féktelen száguldás, valamint egy szerelmespár életreszóló kalandját bemutató film, az Esküvő a topon. A részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 29. hét

Július 18-án érkezik a mozikba Az oroszlánkirály, mely már fotórealisztikus technikával készült, Jon Favreau rendezésében és a Walt Disney Pictures által. Emellett vígjáték, akció és horror is található a heti premierek között, további részletekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 28. hét

Sylvester Stallone újra a mozivásznon. A Szupercella harmadik részében Ray Breslin csapatával együtt igyekszik túlélni a rájuk váró halálos veszélyeket. Emellett féktelen üldözés vár ránk az Übergázban Dave Bautista-val, valamint két további francia romantikus vígjátékot is találunk az eheti premierfilmek között. A részletekért kattints cikkünkre.

További részletek
Betöltés
Translate »