Oldal kiválasztása

Címke: mozi

Aktuális mozipremierek 42. hét

Ryan Gosling újra a mozivásznon, ezúttal asztronautaként, aki a NASA Hold missziójában vesz rész. Három vígjáték, köztük a magyar alkotás Nyitva címmel, valamint egy animációs családi film is az eheti premierek közt. Részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 41. hét

Hét vendég, hét titok, egy szálloda. Csütörtökön jön a ‘Húzós éjszaka az El Royalban’ olyan színészekkel, mint Chris Hemsworth, Dakota Johnson és Jon Hamm. Ezen kívül hriller, horror, vígjáték és egy magyar dokumentumfilm is a heti premierek között. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 39. hét

Szeptember 27-én visszatér a mozikba Jennifer Garner bosszúálló angyalként, érkezik egy megtörtént eseményeken alapuló film, mely a Ku Klux Klán szervezet életébe nyújt betekintést és ezen a héten két horrorfilm is borzolja majd az idegeinket. További premierfilmekért kattints.

További részletek

Aktuális mozipremierek 38. hét

Szeptember 20-án újra a mozivásznon láthatjuk Terence Hillt (Mario Girotti), legújabb filmje Nevem: Thomas címmel érkezik hazánkba. Johhny English legújabb világmegmentő kalandját is végig izgulhatjuk, melyben Rowan Atkinson újra belebújik az elvarázsolt, de természetesen szupermenő titkosügynök szerepébe. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 37. hét

A Predator visszatér a mozivászonra, Anna Kendrick és Blake Lively a múlt sötét titkait kutatja, valamint egy magyar thriller is érkezik a héten, Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 címmel. További premierek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 34. hét

Hogy alakult ki barátság ember és farkas között? Hihetünk-e a Slender Man-ről elterjedt történeteknek és vajon sikerül-e átsegíteni az érettségin a valaha volt legreménytelenebb osztály tanulóit is? Eheti premierfilmek cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 32. hét

Különleges képességekkel megáldott fiatalok a Sötét elmékben, Jason Statham mélytengeri akciófilmje: a Meg, az őscápa! és egy Thai börtön életét bemutató, igaz történetet feldolgozó film is az eheti premierek között. További filmekért és részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 31. hét

Ezen a héten kerül mozikba többek között az új Mission: Impossible – Utóhatás c. film Tom Cruise-al, Róbert Gida és Micimackó újabb kalandja és egy mexikói horror is. Az összes premierfilmet és a részleteket megtalálod cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek, 30. hét

2018. július 26-án mozikba kerül a Marvel Univerzum 20. filmje – A Hangya és a Darázs, valamint egy, korunk egyik legnagyobb drogbárójának két eltérő oldalát bemutató történet – Escobar címmel. Érkezik még a Luis és a Zűrlények szórakoztató animációs mozija és egy orosz zenés film, ami visszarepít minket a ’80as évek Oroszországába.

További részletek

Aktuális mozipremierek, 29. hét

Július 12-én a Mamma Mia! második része, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba c. film debütál a hazai mozikban. Olyan kedvelt és híres színészek főszereplésével, mint a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep (Donna szerepében), Amanda Seyfried (Sophie), Pierce Brosman, vagy a színészi karrierje mellett énekesnőként is maradandót alkotó, szintén Oscar-díjas Cher.

További részletek
Betöltés