Oldal kiválasztása

Xcom: Chrimera Squad – Játékteszt

Xcom: Chrimera Squad – Játékteszt80% XP80% XP
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Firaxis turn based csodája az Xcom tovább folytatódott! A második rész után 5 évvel vesszük újra kezeink alá az Xcom csapatát, pontosan a Chrimera Squad-ot, a Hibridekből, Allienekből és Emberekből álló szervezet igyekszik fenntartani a nyugodt együttélést, amit a 31-es körzetben vezettek be elsőként. A lázadó szerep után most mi próbáljuk megállítani a terror szervezeteket, akik mindenáron anarchiát próbálnak meg okozni a világban.

A játék átesett egy mechanikai változtatáson, de a fejlesztők igyekeztek megtartani az alapokat, valószínűleg egy kis vérfrissítésnek szánták, de összességében szerintem a végeredmény megosztó lesz a játékosoknak. Ugyan én nagyon élveztem minden percét a játéknak, biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik nem fogják élvezni az új sorrendet a körök folyamán, illetve, hogy nincs annyi különbözőféle küldetés mint az elődeiben. Félő, hogy az emberek inkább ismét előveszik a második részt minthogy ezt befejezzék!

Ha kíváncsiak vagytok a részletes beszámolóra, hogy miért gondolom így nézzétek meg az alábbi videótesztet a játékról!

Értékelés

80%

Összefoglaló A történet, ahogy az elődöknél megszokhattuk visz magával és rettentően élvezetes, a játék mechanikai átalakítások valószínűleg megosztóak lesznek, de hiba lenne azt állítani, hogy rosszak.

80%
Translate »