Oldal kiválasztása

Címke: filmajánló

Aktuális mozipremierek 31. hét

Dwayne Johnson és Jason Statham halálos iramban érkezik augusztus 1-én a mozivászonra. A sorozat 9. része egy spinoff, amely Hobbs és Shaw közös akcióját mutatja be. Jön még egy kedves animációs film Norm-mal a jegesmacival és két francia vígjáték csal ezen a héten mosolyt az arcunkra. Részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 30. hét

A héten három vígjáték is kerül a mozikba: a Pompon klub Diane Keaton-nel, egy német kalandos vígjáték a 25 km/h Féktelen száguldás, valamint egy szerelmespár életreszóló kalandját bemutató film, az Esküvő a topon. A részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 29. hét

Július 18-án érkezik a mozikba Az oroszlánkirály, mely már fotórealisztikus technikával készült, Jon Favreau rendezésében és a Walt Disney Pictures által. Emellett vígjáték, akció és horror is található a heti premierek között, további részletekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 28. hét

Sylvester Stallone újra a mozivásznon. A Szupercella harmadik részében Ray Breslin csapatával együtt igyekszik túlélni a rájuk váró halálos veszélyeket. Emellett féktelen üldözés vár ránk az Übergázban Dave Bautista-val, valamint két további francia romantikus vígjátékot is találunk az eheti premierfilmek között. A részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 19. hét

Május 9-től Pikachu filmvásznon, A Pokémon – Pikachu a detektív c. élőszereplős filmben. Mellé érkeznek még a Csaló csajok – Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével. A további premiereket keresd cikkünkben.

További részletek

Aktuális mozipremierek 16. hét

Április 18-tól látható a mozikban a Vízipók-csodapók magyar rajzfilm egész estés változata. Emellett érkezik még egy amerikai misztikus horror, A gyászoló asszony átka. További premierfilmekért és a részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 15. hét

Hellboy újra a mozikban Milla Jovovich és David Harbour főszereplésével. Ezen kívül érkezik még két magyar film is (Kilenc hónap háború, Susotázs), ha pedig további premierekre és részletekre vagy kíváncsi, kattints cikkünkre.

További részletek
Betöltés
Translate »