Oldal kiválasztása

Címke: filmajánló

Aktuális mozipremierek 9. hét

Bud Spencer (Carlo Pedersoli) életéről készült, magyar dokumentumfilm érkezik február 28-án a filmvászonra Piedone nyomában címmel. A portréfilmben elkészítésében természetesen Terence Hill (Mario Girotti) is szerepet vállalt. Salma Hayek és Alec Baldwin legújabb vígjátéka és további premier filmek cikkünkben!

További részletek

Aktuális mozipremierek 8. hét

Február 21-én érkezik az Alelnök c. film, Christian Bale elképesztő átalakulásával, láthatjuk még Liam Neelsont a Dermesztő hajszában és végre itt van az Így neveld a sárkányodat harmadik része is. Részletek cikkünkben!

További részletek

Aktuális mozipremierek 7. hét

Február 14-én érkezik a mozikba az Alita: A harc angyala c. sci-fi, amely James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) keze munkáját is dícséri. További premierekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 5. hét

Január 31-től láthatjuk Margot Robbie-t I. Erzsébet szerepében A két királynő-ben, valamint Matthew McConaughey és Anne Hathaway újra együtt játszik a Vihar előtt-ben. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 4. hét

Január 24-én Nikole Kidman új thrillerével, a Pusztító című filmmel tér vissza a mozikba, valamint Mark Wahlberg és Rose Byrne megtapasztalják, milyen hirtelen nagy családossá válni az Instant család c. vígjátékban. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 3. hét

Ezen a héten láthatjuk először a mozikban Bruce Willis, Samual L. Jackson és James McAvoy közös filmjét Üveg címmel, valamint a Kurszk nevű atommeghajtású tengeralattjáró – 2000-ben történt – balesetét feldolgozó akciófilm is érkezik a filmvászonra. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 2. hét

Január 10-én érkezik saját rendezésű filmjével Clint Eastwood, A csempész című mozit nem csak rendezte, hanem ahogy már megszokhattuk a történet főszereplőjét is ő maga alakítja. Rontó Ralph pedig újra a mozivásznon, hogy a játékgépek után ezúttal az interneten keveredjen kalandokba. További premierekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 49. hét

December 6-án újra a mozikban sokunk kedvenc mogorva és zsémbes, zöld szőrmókja a Grincs, valamint érkezik Jamie Foxx és Taron Egerton főszereplésével készült Robin Hood. Ezek mellett horror, dráma és egy magyar vígjáték is látható csütörtöktől a filmvásznon. További részletekért kattints cikkünkre.

További részletek

Aktuális mozipremierek 48. hét

November 29-től a mozikban Jim Carrey komolyabb hangvételű filmje a Sötét bűnök, valamint megtudhatjuk az is, hogyan menti meg a karácsonyt a Mikulás egy párizsi család segítségével. További premierekért kattints cikkünkre..

További részletek

Aktuális mozipremierek 47. hét

November 22-től láthatjuk a mozikban A diótörő és a négy birodalom című családi kalandfilmet, melyben egy új, párhuzamos világot fedezhetünk fel. Emellett érkezik még a Nyughatatlan özvegyek, olyan színészekkel, mint az Oscar-díjal Viola Davis, Robert Duval, valamint az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson, További premierfilmekért kattints cikkünkre!

További részletek

Aktuális mozipremierek 46. hét

November 15-én újra visszatérünk Harry Potter világába, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei forgatókönyvét maga J. K. Rowling írta. Érkezik Keanu Reeves filmje, amiben egy gyémántkereskedőt alakít, valamint Ruben Brandt, a gyűjtő címmel egy egész estés, magyar animációs akció-thriller. További premierek cikkünkben.

További részletek
Betöltés
Translate »