Oldal kiválasztása

London Film and Comic Con 2017 – Élménybeszámoló

London Film and Comic Con 2017 – Élménybeszámoló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A múlt hétvégén megtartották London egyik legnagyobb filmes/képregényes rendezvényét a London Film & Comic Con 2017-et (a továbbiakban LFCC). Sok más rendezvénytől eltérően itt nem csak a cosplayé és az árusoké volt a főszerep, sokkal inkább a meginvitált sztároké: olyan csillagokkal találkozhattak a szerencsések, mint Benedict Cumberbatch (Doctor Strange, Sherlock Holmes), Pamela Anderson (Baywatch) vagy akár Kevin Smith (Shop-Stop, Jay és Néma Bob), a listát napestig lehetne folytatni kisebb-nagyobb sztárokkal. Rövid, képes összefoglalónk következik, további képekért fáradjatok át a lent található galériánkba!

 

Árusokból itt sem volt hiány, töménytelen mennyiségű póló, figura, egyéb relikvia volt fellelhető a 3 napos rendezvény folyamán, csak a pénztárca szabhatott határt.

A sztárok mennyiségére és minőségére se lehetett panasz, a képen a híres Michael Madsen akit például a Kill Bill filmekből is ismerhettek.

A rendezvény fő lényege a sztárokkal való találkozás volt, fotózásra illetve dedikálásra is volt lehetőség bármelyikükkel, itt éppen Finn Jones (Iron Fist, Loras Tyrell) látható.

Természetesen a rajongókat sem kellett félteni, a jobbnál jobb cosplayek miatt folyamatosan kapkodhatta a fejét az ember.

Mindenképpen hatalmas élmény, így aki teheti az látogasson ki jövőre! További infókat a rendezvényről itt találtok, köztük a múlt heti felhozatallal:

http://www.londonfilmandcomiccon.com/

Amennyiben még kíváncsiak vagytok, további képekért fáradjatok át galériánkba: GALÉRIA

Translate »