Oldal kiválasztása

Aktuális MOZIpremierek: 28. hét

Aktuális MOZIpremierek: 28. hét
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Minden hétfőn összegyűjtjük nektek az aktuális premiereket a mozikban. Lássuk ezen a héten milyen filmek közül választhatunk:

Felhőkarcoló
(Skyscraper)

amerikai akciófilm, 102 perc

Premier: 2018. július 12.

Dwayne (The Rock) Johnson legújabb akciófilmjében volt FBI-osként, a túszmentő osztagot hátrahagyva, felhőkarcolók biztonságáért felelős szakértőként dolgozik. Munkája Hongkongba szólítja, amikor váratlanul tűz tör ki a világ legmagasabb felhőkarcolójában, ahol családjával együtt éppen tartózkodik. Mindezért őt teszik felelőssé, azonnal körözést adnak ki ellene, ezért minél előbb cselekednie kell, meg kell állítania az igazi felelősöket és megmenteni feleségét és két gyermekét a tűz karmaiból.

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció
(Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

amerikai családi animációs film, 97 perc

Premier: 2018. július 12.

Hogy mire van szüksége egy szörnyen kimerült vámpírnak? Természetesen egy pihentető nyaralásra. Mavis azzal a különleges ajándékkal lepi meg apját, hogy befizeti egy csodás hajóútra, melyre egy tucat más szörny is csatlakozik Drakulához és családjához. A luxus út azonban tartogat meglepetéseket. Miközben élvezik a szabadságot, apja felfigyel a vonzó és titokzatos hajóskapitányra, aki teljesen megbabonázza, és eközben nem is sejti ezzel milyen veszélyes vizekre evez. Ericka múltja messzire nyúlik vissza a történelemben, hiszen ő Abraham Van Helsing, a vámpírok ősi ellenségének leszármazottja…

Férfiak fecskében
(Swimming with Men)

angol vígjáték, 96 perc
Premier: 2018. július 12.

Egy angol vígjáték, amelyben a főhőst alakító Eric, egy londoni könyvelő unalmas és boldogtalan életét hirtelen megváltoztatja egy férfiakból álló szinkronúszó csapat, amelynek tagja lesz. Mindeközben Eric rájön, hogy boldogsága igazi kulcsa az, ha visszahódítja feleségét, amiben a csapat, valamint az edzőjük, Susan is bátorítja és segíti.

0 hozzászólás

Translate »