Oldal kiválasztása

Aktuális mozipremierek, 30. hét

Aktuális mozipremierek, 30. hét
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A 30. héten négy új film is kerül a hazai mozikba, lássuk mik közül választhatunk.

A Hangya és a Darázs
(Ant-Man and the Wasp)

angol-amerikai akciófilm, 118 perc

Premier: 2018. július 26.

A 2015-ös első Hangya filmből már ismert főhősünk Scott (Paul Rudd) újra Hope-al (Evangeline Lilly) alkot egy csapatot, de ezúttal saját múltjuk titkai kerülnek előtérbe. Bár az életét sikerült összeegyeztetnie szuperhős kötelességeivel, Scott újabb kihívásokkal kénytelen szembenézni.

Escobar
(Loving Pablo)

spanyol-bolgár thriller, dráma, 123 perc

Premier: 2018. július 26.

Egy történet arról, hogyan kerül egy újságírónő (Penélope Cruz) közeli viszonyba kora legnagyobb drogbárójával, Pablo Escobarral (Javier Bardem). A film egy eredetileg Loving Pablo, Hating Escobar c. könyvből merít, melyben azt is nyomom követhetjük milyen jellemfejlődésen megy keresztül Escobar, miközben szenvedélyes szerelem szövődik közte és az újságírónő között.

Luis és a Zűrlények
(Luis and the Aliens)

német animációs vígjáték, 86 perc

Premier: 2018. július 26.

Luis, a 11 éves kisfiú három földönkívüliben talál barátokra, miután azok éppen Luis családja kertjében zuhannak le űrhajójukkal. Izgalmas kalandokba keverednek és egymást segítve vészelik át a felmerülő nehézségeket.

Nyár
(Leto)

orosz-francia zenés film, 126 perc

Premier: 2018. július 26.

A Nyár betekintést enged a ’80as évek oroszországi mindennapjaiba. A főhős szerelmi háromszögben találja magát, amikor az általa felfedezett ifjú tehetség, egy 19 éves zenész, gyengéd érzelmeket kezd táplálni mentora felesége iránt.

0 hozzászólás

Translate »