Oldal kiválasztása

Euro Truck Simulator 2 Heavy Cargo Pack DLC és Vive la France DLC – Játékteszt

Euro Truck Simulator 2 Heavy Cargo Pack DLC és Vive la France DLC – Játékteszt75% XP75% XP
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Több mint egy éve már egyszer beültem a volán mögé és kipróbáltam az SCS Software kamionos játékát az, ami nem mellesleg életem első tesztje volt. Ezt ITT olvashatjátok el. Most egy kicsit nagyobb pótkocsit csatoltak a kamionom mögé és beküldtek a felújított francia utakra. Nem csalódtam!

Engem már az alapjátékban is magával ragadt, hogy olyan helyekre gurulhatok el, mint Anglia, vagy épp Franciaország, de a Vive la France DLC tovább erősítette ezt.

A sokkal nagyobbá tett térkép rengeteg izgalmas helyzetet tár elénk. Akadnak útlezárások, ahol lámpa irányítja a forgalmat. Újabb fuvarlehetőséget is adtak a játékhoz, amelyek nagy része építkezésekhez, útépítéshez kapcsolódik, de akad olyan teher is, amit farmra kell elszállítani.

Számomra bár nagyobb kihívást jelentett az új utakon a fuvarozás, nem lett nehezebb. A többsávos körforgalmak, nagyobb autópályák, földutak és az útlezárások, sokkal életszerűbbé tették a játékot.

Nem nagy kiegészítőről van szó, viszont a teljes francia térképet átrajzolja, ezért úgy gondolom, nagyon hasznos DLC, kár hogy csak egy országot alakít át. Úgy gondolom, mindegyik országra ráférne egy effajta frissítés, hiszen személy szerint számomra nagyon visszataszító Magyarországon az egysávos autópálya.

Az árát tekintve már más a helyzet, ami számomra rengeteget ront a DLC megítélésén. 17,99€ szerintem kicsit sok, tekintve azt, hogy a játék önmagában nem sokkal drágább. Mindenképpen ajánlom a megszállott játékosoknak, és azoknak akik imádják Franciaországot, de hobbi fuvarosok, szerintem jobban járnak a Scandinavia DLC-vel.

 

Őszintén szólva, számomra hiányoztak a játékból a túlméretes rakományok. Most ezek is megérkeztek a játékba, méghozzá 8 különböző tehert szállíthatunk, illetve a kamionunkat is tovább fejleszthetjük, még nagyobbra, amire szükségünk is lesz, hiszen egy 50 tonnás mozdony elszállításához több kerék, és nagyobb teljesítmény kell. Bár nehezebb lesz a kamionunk irányítása, hiszen sokkal nagyobb, úgy gondolom kicsi gyakorlásra izgalmas feladatok vár a sofőrre.

Úgy gondolom, mindenképpen megér 4,99 eurót az, hogy hatalmas mozdonyt vagy transzformátort fuvarozhassunk.

Értékelések

75%

Összefoglaló Franciaország végre realisztikus lett, bár kicsit túlárazták. Ellentétben a francia DLC-vel, az óriás rakomány kiegészítő teljesen megfelelő ár-érték arányú.

Vive la France DLC
60%
Heavy Cargo Pack DLC
90%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »