Oldal kiválasztása

Animal Crossing: Pocket Camp – Próbakör

Animal Crossing: Pocket Camp – Próbakör
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Super Mario Run után másik népszerű Nintendo franchise jelent meg mobil platformokra, mégpedig az Animal Crossing, amelyben most táborozni mehetünk el Androidon és iOS-en.

Telefonunkon gyakran csak annyit játszunk, még például egyik pontról a másikra utazunk, vagy csak sokáig várakozunk a sorban. Ilyenkor előveszünk valamit, nyomkodjuk kicsit és megyünk a dolgunkra. Ezt a szerepet tölti be az Animal Crossing: Pocket Camp is, ami könnyed játékmenetével tökéletesen leköt minket arra az időre, amit nap mint nap rátekintünk.

A széria arról ismert, hogy egy aranyos kis közösséget építhetünk, amit ebben a játékban is megkapunk. Különféle állatokkal találkozhatunk, akiknek mind egy-egy saját egyénisége van. Ezen felül barátokat is szerezhetünk más játékosok személyében, akiket meglátogathatunk vagy áthívhatunk saját táborunkba.

A játék freemium modellt követ, így bárki ingyen beszerezheti a játékot, és ha megtetszik neki valami, vagy csak egy kicsit gyorsítana a játékmeneten, akkor valós pénzért vásárolhat Leaf Ticketeket, amiket a játék során is lehet gyűjtögetni. A próbaköröm során egyáltalán nem éreztem, hogy próbálnák az arcomba tolni a mikrotranzakciókat, és kellemesen lehetett haladni bármiféle pénzköltés nélkül is.

Ezt az aranyos kis unaloműzőt nyugodtan tudom ajánlani bárkinek, aki eddig is kedvelője volt a sorozatnak, de az újonnan érkezők számára is élvezetes játékot nyújt. Kisgyerekek is könnyedén játszhatják, mert elég egyszerű az irányítása, bár a menükben való navigálás némi angol tudást is igényel.

A betekintőt a Nintendo által kiadás előtt biztosított teszt build alapján készítettük, a végleges változat különbözhet az itt látottaktól.

Translate »