Oldal kiválasztása

Aktuális mozipremierek 31. hét

Aktuális mozipremierek 31. hét
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Akció, izgalom, cukiság és rettegés is érkezik ezen a héten a mozikba.

Mission: Impossible – Utóhatás
(Mission Impossible – Fallout)

amerikai akciófilm, thriller, 147 perc

Premier: 2018. augusztus 2.

A sorozat 6. részében Ethan Hunt ügynök egy balul elsült küldetés következményeivel kell, hogy szembenézzen, versenyt furva az idővel. A Mission Impossible sorozat eddigi leghosszab filmjében Tom Cruise újra Hunt ügynök bőrébe bújik. Az eddigi értékelések alapján nem fogunk unatkozni a több, mint két órás, akciót nem nélkülöző mozi közben, melyben újra (a sorozat történelmében először) egy már ismert főgonosz tűnik fel Solomon Lane (Sean Harris) személyében.

Keresés
(Searching)

amerikai thriller, dráma, 102 perc

Premier: 2018. augusztus 2.

David Kim (John Cho) lánya eltűnik, de hasznos információ nélkül a nyomozás 37 óra elteltével sem halad előre. David úgy dönt, hogy a 16 éves lány laptopján lévő információk alapján van a legnagyobb esélye, hogy lánya nyomára bukkanjon, ezért elkezdi feltérképezni Pamela milyen digitális nyomokat hagyott maga után az eltűnése előtti napokban. A film érdekessége, hogy végig úgy láthatjuk, mintha egy számítógép monitorán követnénk nyomon az eseményeket.

Barátom, Róbert Gida
(Christopher Robin)

amerikai családi film, 110 perc

Premier: 2018. augusztus 2.

A hazánkban is jól ismert mackó visszatér a filmvászonra, hogy ezúttal régi barátjának, Róbert Gidának (Ewan McGregor) segítsen rátalálni a boldogságra az életben. Újra visszatérünk a Százholdas Pagonyba, és találkozhatunk Róbert és mackója gyermekkori barátaival is.

Ízlés szerint fűszerezve
(Quanto Basta)

olasz vígjáték, 92 perc

Premier: 2018. augusztus 2.

Arturo (Vinicio Marchioni) sikeres séf, viszont nehezen tud uralkodni magán, így dühkitörései miatt közösségi szolgálatot kell teljesíteni. Így kerül közelebbi kapcsolatba egy Asperger szindrómás emberekből álló csoporttal, akik közül egy 20 éves fiú, Guido kiemelkedő tehetséget mutat a főzés terén. A csodás toscanai tájakon játszódó filmben végigkísérhetjük, hogyan változik meg gyökeresen Arturo élete és gondolkodása Guido barátsága által.

Ahol a gonosz lakik
(The Inhabitant)

mexikói horror, 93 perc

Premier: 2018. augusztus 2.

Kilátástalanságában három nővér Maria, Ana és Camila egy gazdag házaspár házának kirablása mellett dönt. Azonban nem számítanak rá, hogy az alagsorban a férfi és a nő elzárva tartják lányukat, akiről azt tartják, hogy maga az ördög szállta meg. Miközben szeretnének segíteni a lányon, még nem is gondolják milyen veszélyt szabadítanak ezzel mindnyájukra.

0 hozzászólás

Translate »