Oldal kiválasztása

Aktuális mozipremierek 33. hét

Aktuális mozipremierek 33. hét
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lássuk milyen filmeket láthatunk ezen a héten.

A védelmező 2.
(The Equalizer 2)

amerikai akciófilm, thriller, 129 perc

Premier: 2018. augusztus 16.

Robert McCall (Denzel Washington) felesége elvesztése óta egyedül él, Susan az egyetlen barátja akivel közelebbi kapcsolatot ápol. Azonban a nőt meggyilkolják, aminek véres bosszúhadjárat lesz a következménye, a bűnözők még csak nem is sejtik kivel kerültek szembe. 

A kém, aki dobott engem
(The Spy Who Dumped Me)

amerikai akció-vígjáték, 116 perc

Premier: 2018. augusztus 16.

Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) belecsöppen egy cseppet sem veszélytelen kalandba amit Audrey expasija Drew (Justin Theroux) hozott a nyakukba. A férfi titokban CIA kém, aki nem épp a jó emberekkel húzott ujjat. A két lány maximálisan kiveszi részét a világ megmentéséből, persze a maguk módján. 

Az elrabolt hercegnő
(The Stolen Princess)

ukrán családi animációs film,

85 perc Premier: 2018. augusztus 16.

A szerelem erősebb a mágiánál? Ruslan szívét elrabolja Mila, aki történetesen a király lánya. Hogy ne szalassze el a vissza nem térő alkalmat, amikor egymásba botlanak lovagnak adja ki magát, és felajánlja szolgálatit a gyönyörű hercegnőnek. Ám a gonosz varázsló, Chornomor elrabolja Milát, hogy erősebbé és hatalmasabbá tegye varázserejét. Ruslan elindul, hogy megmentse szíve hölgyét a fogságból.

Szoba gyerekkel kiadó
(Les dents, pipi et au lit / Full house)

francia vígjáték, 105 perc

Premier: 2018. augusztus 16.

Főhősünk, Antoine esze ágában nincs családot alapítani, éppen ellenkezőleg, a bulizás és csajozás tölti ki az életét. Ám amikor a lakótársa Thomas elköltözik, egy fiatal, vonzó nő érkezik a helyére. Antoine izgatottan várja az összeköltözést, egészen addig, amíg kiderül, Jeanne két gyermekét is magával hozta. Az addigi agglegény élet teljesen a feje tetejére áll, a két kis rendbontó mindent felforgat Antoine világában.

Nem vagyok boszorkány
(I Am Not a Witch)

angol-francia-német dráma, filmszatíra, 92 perc

Premier: 2018. augusztus 16.

A faluban történt banális félreértés miatt a nyolc éves Shulát egy vándor-boszorkánytáborba száműzik, ahol két választása marad: a boszorkányközösség tagjává válik, vagy kecskévé változik. Miközben Shula próbál megbékélni új környezetével, egy kormányhivatalnok szárnyai alá veszi, annak reményében, hogy hasznot húzzon kiszolgáltatottságából. A kislánynak kell eldöntenie, hogy elfogadja-e a neki szánt sorsot avagy inkább ellenszegül.

0 hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »