Oldal kiválasztása

Heti filmajánló – Túl szexi lány

Heti filmajánló – Túl szexi lány
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tükröm, tükröm…

A túl szexi lány-ban egy nő, aki súlyos bizonytalansággal és alacsony önértékeléssel küzd a mindennapi életében, az edző teremben történt brutális esés után, hirtelen szupermodellnek képzeli magát. Ezzel az újonnan felfedezett önbizalommal felhatalmazva kezdi az életét félelem és hibaérzés nélkül élni, de vajon történik akkor, amikor rájön, hogy a külseje voltaképp soha nem változott?

Amikor René Bennett (AMY SCHUMER, Trainwreck) a tükörbe néz, egy olyan nőt lát, aki nem elég jó, és aki emiatt láthatatlannak érzi magát a munkájában, tisztességes lakásában és a hűséges baráti körében.

De ő mindig is többről álmodott. Gyönyörű akar lenni – olyan szép, ami tagadhatatlan, és mindent akar, ami ezzel együtt jár. Egy esős éjszakán, felbuzdulva a „Big” film megnézése után, a helyi parkba érve egy érmét dob a szökőkútba, és az univerzumhoz fohászkodik, hogy teljesüljön a legnagyobb kívánsága: hadd legyen gyönyörű.

Másnap, csalódva, hogy kívánsága nem teljesült, elmegy a spinning órájára. A SoulCycle közeg meglehetősen félelmetes, de póker arcot vágva néz az oktató szemébe, és összpontosít – olyannyira, hogy elveszíti egyensúlyát, a padlóra esve pedig – KÉTSZER is – beveri a fejét és eszméletét veszti.

Amikor magához tér, kábultan, véresen és egy nagyobb hajcsomó nélkül, a tükörbe nézve élete legnagyobb sokkját kapja. A kívánsága valóra vált. Először az életben végre azt mondhatja, hogy „szépnek érzi magát” és komolyan is gondolja.

Bár René nem tudja, de a külseje egyáltalán nem változott. Legjobb barátai, Vivian (AIDY BRYANT, Saturday Night Live) és Jane szemében (BUSY PHILIPPS, Vice Principals), René ugyanúgy néz ki. De belemennek a játékba, mert az „új” René önbizalma és karizmája szinte szárnyal. És ez jó dolog. Újonnan megalapozott magabiztosságának köszönhetően, René találkozik egy nagyszerű fickóval (RORY SCOVELL, The House), brillírozik az állásinterjún, és még egy bikini versenybe is beiratkozik, félelem és bizonytalanság nélkül.

Translate »