Oldal kiválasztása

WoW: Battle for Azeroth megjelenés előtti teendők

WoW: Battle for Azeroth megjelenés előtti teendők
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ha elővásároltuk a kiegészítőt, ha nem, akkor is érezhető, hogy közeledik a Legion vége. Ebben a posztban összeszedtem pár tippet, hogy miket érdemes megcsinálni, mielőtt bejön az új kiegészítő. Néhány dolog esetében ez az utolsó alkalmunk rá!

1. Megnyitni az új fajokat

Tekintve, hogy több exalted reputation és egy-egy maxos karakter kell mindkét oldalra, így érdemes idejében nekilátni a feladatnak, ha szeretnénk őket majd megszerezni. Érdemes még akkor is feloldani őket, ha nem szeretnénk új karaktert kezdeni belőlük, mert mindegyik faj ad egy mountot, ami nem faj specifikus. Ha nem boostoljuk fel őket, hanem a lvl 20-110ig hagyományosan fejlődünk, akkor egy mindegyik faj után egy racial armor szettet is kapunk az accountunk kollekciójába.

Alliance

Void Elf

Heritage armor

Class mount

Unlock scenario

Lightforged Draenei

Heritage armor

Class mount

Unlock scenario

Horde

Nightborne

Heritage armor

Class mount

Unlock scenario

Highmountain Tauren

Heritage armor

Class mount

Unlock scenario

2. Broken Isles Fishing reputation felhúzása

Ha szeretnénk ezzel foglalkozni, akkor a Legionos horgász reputatiönöket is érdemes felhúzni. Hogy miért érdemes ezt még most megcsinálni? Azért, mert kifoghatunk olyan dolgokat, amik eventeket idéznek elő, és addig, ameddig vannak aktív játékosok ezeken a területeken, könnyedén folyamatossá tehetőek ezek az eventek. Ha találunk egy nagyobb csapatot akkor könnyen lefarmolható a reputation.

3. Brawlers guild

A Brawlers guildet érdemes kiütni még most a kiegészítő előtt, mert egyrészt szokása az, hogy bezár egy jó időre és nem látjuk egy darabig, a másik pedig, hogy most a contentnek megfelelő elég magas szintű gearünk van, így lényegesen könnyebb dolgunk lehet. Természetesen ehhez szükségünk van egy meghívóra, amit vagy emissary ládákból, vagy missionből vagy az aukciós házból tudunk beszerezni egy szép összegért.

4. Proving grounds

Már ugyan nincs olyan szerepe, mint régebben volt, de még mindig elérhető a játékban. Három titlet is bezsebelhetünk, ha végigcsináljuk az összes fokozatát: „the Proven Defender”, „the Proven Healer”, „the Proven Assailant”. Szintén a nagy gear és valószínűleg kimaxolt artifact fegyver miatt már ez sem egy nehéz feladat, de mivel szerintem sokan elfelejtkeztek már róla, így elég ritka achievement és title, amit innen lehet kapni.

5. Mythic Gul’dan kill

Ahogyan az előző kiegészítő végén volt, most is van 100% droprate mount, ami Gul’dan esetében egy hatalmas piros(!) elemental mount, de ha Argus the Unmaker-t legyőzzük Heroic vagy nagyobb nehézségen, akkor szintén kapunk egy mountot, ami egy kékes-rózsaszínes madár mount. Ezek nem esnek LFR-ben, de vannak mountok, amiket LFRből is kiszedhetünk, így a casual játékosoknak se kell félni. Minden héten bequeolunk és ha mást nem is, egy kis goldot úgyis kapunk 😉

6. Mythic+ 15 dungeon achievement megszerzése

A Blizzard megerősítette, hogy a kiegészítő indulásakor kiveszik ezt az achiementet, úgyhogy ha nem sikerült még ezt elérnünk és ezáltal egy pöpec artifact skint bezsebelni, akkor az a kiegészítő landolása után elérhetetlenné válik majd számunkra.

7. Mage Tower

Ha még nem sikerült megcsinálunk a classokhoz lévő Mage Tower challengeket, akkor ezeket is érdemes lassan megnézegetni. Mindegyikért egy menő artifact skin jár cserébe, és a magas szintű gear miatt talán nem okoz már olyan nagy nehézséget az unlockolásuk. Ha esetleg nem akar összejönni, akkor sem kell feladni, mert még van lehetőség próbálkozni.

8. Felhúzni az altokat, esetlegesen maint váltani

Casual is elég könnyű most altokat húzni, mert Legion inváziók vannak, ahol world quest szerű eventeket teljesítve könnyedén kaphatunk kvázi ingyen szinteket az alt karaktereinkre. Az invasionok 6 órán keresztül tartanak egy területen, így akár minden altot végigzongorázhatunk az eventeken. Egy jó ütemezést találhattok ezekről erre a linkre kattintva.

9. The Chosen title megszerzése

Ahhoz, hogy ezt a könnyű achievementet megszerezzük és mellé bezsebeljünk egy armor szettet plusz egy titlet, annyit kell csupán tennünk, hogy Helyat a Trial of Valorban Mythic nehézségen úgy megöljük, hogy egyszer sem halunk meg a raid kezdetétől. Ha meghalunk, a ranjtunk lévő buff elveszlik így nem kapjuk meg az achit. Trükközni lehet ugyan vele, például, hogy egy wipe előtt gyorsan vanishelünk egyet például, így ugyan a bosst nem sikerült megölnünk, de minket sem ölt meg, tehát a buff rajtunk marad.

10. A Lucid Nightmare mount megszerzése

Egy hosszú napok kódfejtése és sok játékos együttműködése volt szükséges ahhoz, hogy ezt a mountot is megszerezhessük magunknak, de hála a WoW Discordnak már mindenki elkezdheti ezt a kalandot. A mount megszerzéséhez segítséget nyújthat az alábbi videó.

Translate »