Oldal kiválasztása

Játssz, és szállj fel velünk a Zombi Expresszre!

Játssz, és szállj fel velünk a Zombi Expresszre!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

[contestfriend contest=”84678″]

Március 1-től végre a magyar mozikba is berobog a Zombi Expressz, Sang-ho Yeon író-rendező kliséken túllépő, székbe szögezően izgalmas akció-horror-drámája, amely az utóbbi évek legnagyobb költségvetésű és leglátványosabb dél-koreai mozija. A brutális zombi-horrort az ázsiai akciófilmre jellemző őrült tempóval és drámai fordulatokkal fűszerező film a Cannes-i Filmfesztiválon debütált, ahol szinte sokkolta a közönséget.

Előzetes

A film megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Játssz velünk, és megnyerheted a 6 db páros belépő egyikét a Zombi Expressz premier előtti díszbemutatójára! A részvételhez nem kell mást tenned, mint a bal oldali mezőket kitöltened, és várni a hétfői sorsolást!

  • Jelentkezési határidő: 2018. február 26., hétfő 17:40
  • A díszbemutató időpontja és helyszíne: 2018. február 28., szerda, este 7 óra, Pólus Mozi (Budapest)

Kérünk, hogy csak abban az esetben jelentkezz a játékra, ha a fenti időpontban el tudsz menni a vetítésre.

A sorsolásig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Pólus Mozi

A filmet március 1-től limitált vetítéssorozatban láthatják a műfaj rajongói, eredeti nyelven, magyar felirattal. Budapesten kizárólag a Pólus Moziban vetítik, ahol február 28-án szerdán már premier előtt látható a mozi 120 m2-es vászonnal rendelkező Nagytermében. Emellett további vidéki nagyvárosokban is bemutatják. A vetítési helyszínek részletes listája a https://www.facebook.com/PannoniaEntertainment/ címen olvasható.

Részvételi szabályzat

A játékon bárki részt vehet, kivéve a magazin munkatársait és azok közvetlen hozzátartozóit. Hacsak ez másként nincs feltüntetve, mindenki csak egy (1) jelentkezést küldhet be, és a többszörös jelentkezéseket figyelmen kívül hagyjuk. A felajánlott nyeremények kereskedelmi forgalomban nem kapható, promóciós termékek, és készpénzre nem válthatók át. Az esetlegesen felmerülő postaköltségeket belföldön a JATEKOK.hu állja. A nyerteseket a játékban megadott e-mail-címükön értesítjük. Amennyiben a megadott határidőn belül nem jelentkeznek a nyereményükért, új nyertest sorsolunk.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »