Oldal kiválasztása

Summer Skirmish 4. hét

Summer Skirmish 4. hét
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ismét eltelt egy hét, ami azt jelenti, hogy már túl léptünk az EPIC Games nagyszabású nyári versenyének a felén.

A csapat most is elég izgalmas fordulót tudott összehozni, hiszen ezúttal ismételten mindenki egyedül vágott neki a feladatnak, csapattársak nélkül. Végül az a játékos nyert aki 8 pontot összetudott szedni elsőként.

Ezúttal a pontozás a következő képpen alakult:

  • Győzelem: 2 pont
  • 2. és 3. hely: 1 pont
  • 4-nél több gyilkosság: 1 pont

Azonban itt beleraktak a szervezők egy kis csavart, ugyanis aki a legtöbb gyilkosságot szerezte egy meccsen belül az „megszerezte a trónt” és a velejáró bónuszokat, azaz 1 pontot és 50 ezer dollárt, egészen addig amíg nem érkezett egy másik játékos akinek több ölése volt, és fosztotta meg ellenfelét a címtől.

A szombati meccs nap elég sok érdekességet tartogatott a nézők számára, már csak azért is, mert a trónon hármas holtverseny alakult ki, ugyanis Proximastar, Jamside és Oblivionfn is 7-7 gyilkosságot tudott bezsebelni valamelyik körben, így mindhárman megkapták a +1 pontot és a mellé járó 50 ezer dolláros bónusz nyereményt.

Aki nem látta a rendezvényt, joggal gondolhatná, hogy a fent leírt játékosok közül került ki a végső győztes, azonban ez tévedés, mivel hármuk közül csak Proximastar tudott bezsebelni egy győzelmet, míg a másik két játékosnak ez nem sikerült.

A forduló nyertese nem más lett, mint Secret_Domentos aki 9 lejátszott fordulóból hármat megtudott nyerni, ezzel 6 pontot és tetemes előnyt bezsebelve a többiekhez képest. Második helyezett Gentside Thevic lett, aki 1 mérkőzésen tudta felülmúlni ellenfeleit. 3. lett az a Proximastar akiről fentebb már olvashattatok.

Kisebb meglepetésre Teekzie csak a 6. helyen végzett, míg az a Refl7ction aki múlthéten a dobogó alsó fokára állhatott csapattársával, most csak a 10. lett.

A versenyből további négy forduló még mindig hátra van, és ha hihetünk a papírformának akkor jövőhéten ismét 2 fős csapatok fognak küzdeni a dobogó legfelső fokáért, azonban azt még nem lehet tudni, hogy az EPIC Games csapata ezúttal mivel fogja megbolondítani a játékmenetet.

Translate »