Oldal kiválasztása

Miért ez a legjobb? – ThundeRobot K70 Mechanikus billentyűzet

Miért ez a legjobb? – ThundeRobot K70 Mechanikus billentyűzet
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Partnerünk a GearBest újabb nagyszerű ajánlattal állt elő, azok akik új billentyűzet után kutatnak ne keressenek tovább, itt van a tökéletes eszköz most 70% kedvezménnyel! ThundeRobot K70, senkit ne tévesszen meg a vicces elnevezés, a billentyűzet minden gamer igényét kielégíti, ráadásul ezért az árért olcsóbb mint a lopás.

Nézzük meg milyen!

Főbb jellemzők:

A kábel hossza 1,6 méter, ami pont kényelmes hosszúság ahhoz, hogy a géptől szépen eltudjuk vezetni, de ne zavarjon minket az extra hosszúság az asztalon.

Összesen 104 db billentyűvel rendelkezik, melyek több mint 60 millió leütést is kibírnak és kevesebb mint 3ms-es válaszidővel rendelkeznek, ráadásul minden egyes gomb Anti-ghosting-gal van ellátva így biztosan nem lesz input hiba a legélesebb helyzetekben sem.

A belső tulajdonságok kétségtelenül kiemelkedőek ezért az árért, de lássuk milyen a külső, a billentyűzet víz és por álló, így védve van a legtöbb külső hatástól. Ma már minden billentyűzetnek világítania kell, ezt itt sem maradhat el. Az FN + HOME gomb lenyomásával elérjük a háttérfények beállításait és személyre szabhatjuk azt. A szép és ergonomikus dizájnnak köszönhetően, tökéletes akár irodai munkához is, nem csak gaming-hez.

Így hát ha új billentyűzetre van szükségetek itt a tökéletes lehetőség! A GearBest oldaláról, most ezt a csodát 23.99$-os áron rendelhetitek meg, ami 6720FT-nak felel meg. és 3-5 munkanapon belül házhoz is szállítják. (Ez a promóció még 5 napig tart így csapjatok le rá minél hamarabb!)

Ne felejtsétek, hogy még mindig jelentkezhettek a nyereményjátékunkra ahol 1-1 óra VR élményt nyerhettek a badchicken-be ezért pedig nincs más dolgotok mint követni minket!

JELENTKEZEM!

Translate »