Oldal kiválasztása

Raiders of the Broken Planet – Indul a zárt béta

Raiders of the Broken Planet – Indul a zárt béta
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ha a MercurySteam nevét megemlítem akkor (remélem) nagyon sokan egyből a Castlevania: Lords of Shadowra fognak gondolni. Sajnos nem kapunk harmadik részt, viszont ez másik játékot hoznak el, a Raiders of the Broken Planet-et. Ez egy aszimmetrikus TPS cím lesz, amit játszhatunk online vagy offilne is. Végre kiderült, hogy már nagyon közel van az első zárt béta időpontja: május 13-14. Ha lement az első kör, szinte minden hétvégén akarnak csinálni egy tesztet, egyre több embert beengedve. Ráadásul nem csak PC-re lesz ez a lehetőség hanem az Xbox One és PS4 játékosok is belekóstolhatnak a játékba.

De miről is szól a Raiders of the Broken Planet? Az emberiségnek új otthon után kell nézni és a galaxis szélén találnak is egy bolygót, amin egy ideig békességben élnek, de a túlnépesedés miatt és mert felfedeznek egy új energia forrást, az Aleph-et kitör a háború. Az Aleph segítségével nem csak gépeket hajthatnak meg az embereket hanem elképesztő képességeik is lesznek így már tudhatjuk, hogy a háború valójában mi miatt tör ki.

Ha felkeltet az érdeklődésedet a játék akkor a hivatalos oldalon tudsz jelentkezni a bétára.

Azt még érdemes megemlíteni, hogy négy kampány lesz a játékba. Igaz megjelenéskor csak egy lesz elérhető, de a maradék három is szépen sorba meg fog jelenni. Mindegyik kampány külön-külön is játszható lesz, de egy nagy egészet fognak alkotni. Ha az nem lenne elég, akkor nagyon hangulatos plakátokat is kaptak.

Translate »