Oldal kiválasztása

Szivárog az új Assassin’s Creed!

Szivárog az új Assassin’s Creed!
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Már korábban is rengeteg apró információmorzsát kaptunk az új Assassin’s Creed játékról. Ezek szerint az alcím valószínűleg Origins lesz és az Eurogamer szerint előzménytörténetről beszélhetünk, ami még idén megjelenik, PC-re PS4-re és Xbox One-ra.

Ha kicsit közelebbről megnézzük a fenti képet láthatjuk, hogy a játékos, nyilakkal és pajzzsal a hátán éppen egy hajón utazik. A küldetés szó szerint úgy szól, hogy „Öld meg a krokodilt!”, arról azonban sejtésünk sincs, hogy ez egy emberi delikvenst, vagy egy szerencsétlen nílusi hüllőt takar-e.

További információ, hogy egy Shadya nevű egyént kell követnünk Khenut villájába. Khenut egy egyiptomi kirányő volt i.e. 2350 körül, aki az ötödik dinasztia idején élt Egyiptomban, s olyan címeket tudhatott magáénak, mint „A nő aki látja Horust és Set-et”, vagy „Horus társa és szerelme.”

A fentiek bizakodásra adnak okot, s megerősítik azokat a pletykákat, hogy az új játék helyszíne Egyiptom, s annak környéke lesz. Persze semmit sem szabad biztosra venni, de az E3-on valószínűleg többet megtudunk.

Translate »