Oldal kiválasztása

Loading Screen Simulator – Játékteszt

Loading Screen Simulator – Játékteszt70% XP70% XP
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pár órával ezelőtt fejeztem be a BeamNG.drive tesztemet, amiben már említettem, hogy a Steam Grenlight bezárta kapuit, de még előtte pár jó játékot átsegített a Steamre. Most egy újabb sikeres zöldutas játékra bukkantam, de már a Trailer videó is sokat elárul.

Ahogy a videóból is kiderül, a készítője is meglepődött, hogy helyet kapott a Steamen a játék.

A játékmenet nem túl bonyolult, egy cookie clicker játékra hasonlít, hiszen pénzt kell szereznünk és vásárolnunk, viszont itt a töltőképernyőnket fogjuk szépíteni. Vehetünk minijátékot, zenét, visszaszámlálót, számlálót és még sok mást. Ha ez még nem lenne elég, a játékban megszerezhetünk Steam Teljesítményeket, amikhez szintén vicces dolgokat kell teljesítenünk. Ahogy a képeken láthatjátok, nem igazán akart teljes képernyős módba működni, és se a Nvidia Experience, se a Fraps nem akart képet készíteni róla.

Összességében teljesen rendben van a játék, és többet is tartogat mint ahogy azt először gondolnánk, ráadásul ingyen van. Mindenképpen ajánlom, ahogy egyszer legalább a poén kedvéért próbáljátok ki, persze ha van rá szabad 15 percetek.

Értékelés

70%

Összefoglaló A játék többet ad, mint amit a címe ígér. Lenne benne fantázia, de kicsit több lehetőség kellett volna, akkor talán pénzt is kérhetek volna érte.

Loading Screen Simulator
70%
Translate »