Oldal kiválasztása

Horizon Zero Dawn – szülinapi ajándékokkal ünnepeljük az első évfordulót

Horizon Zero Dawn – szülinapi ajándékokkal ünnepeljük az első évfordulót
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tavalyi megjelenésekor mindenkit letaglózott a játék, egyik ámulatból estünk a másikba, mind játékmenet, mind a grafika kapcsán. Ez egy év elteltével sem változott, megjelent egy DLC illetve a Complete Edition is, az eladások pedig meg sem állnak, már elértük a 7,6 milliós példányszámot, amivel a Playstation 4 legnagyobb eladással büszkélkedő új first-party címévé avanzsált. Ennek örömére a Guerrilla Games most egy kis ajándékkal kedveskedik!

Már elérhető egy ingyenes avatar csomag, ami a játék központi karaktereit gyűjti össze. Emellett egy új, szintén teljesen ingyenes témát is kapunk, ami a Horizon Zero Dawn fotómódjával készített legjobb rajongói képeket tartalmazza.

A játék zenéjét is imádtuk, így nagy örömmel fogadjuk ezt a kis kulissza-videót is, melyben Lucas van Tol, a játék vezető zeneszerzője mesél a játék muzsikájának megalkotásáról.

Akinek ez nem lenne elég: azt is elárulta a Guerrilla csapata, hogy a játék születésnapja alkalmából az „anniversary” kód bepötyögése után a PlayStation Gearen megvásárolható Modern Icons Aloy szoborra kapunk egy kis kedvezményt, sőt a PlayStation Store-ban maga a játék is akciós. A szobor sajnos nem lesz mindenki számára releváns, mivel csak Amerikába és Kanadába szállítanak, ám ha van kint rokon, esetleg tervben van egy utazás, akkor érdemes lehet beruházni rá az akció keretében.

Translate »