Oldal kiválasztása

World of Warriors – Játékteszt

World of Warriors – Játékteszt85% XP85% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egyszerű mégis nagyszerű, ez jellemzi a lehető legjobban ezt a játékot. Több különböző karakterrel kell megküzdenünk egy arénában, ahol mindig van valami furfangosság. Attól függ, milyen témájú az aréna. A tréning folyamán kapunk egy karaktert, akivel megtanuljuk az alapokat. Mint például, hogy milyen ütéskombinációk vannak, mik a speciális képességek, mit jelentenek az elemek a játékban, és hogy mire is jók a csata közben szerzett alapanyagok.

A menü

A játéknak nincsen igazi menüje, a képen látható a „bázis”, ahol ki tudjuk választani, mit szeretnénk csinálni.
Gyakorolni, harcolni, új karaktereket beszerezni, vagy éppenséggel felhasználni az alapanyagokat, és erősíteni a harcosainkat. Mindegyik valamilyen idősíkról lett megidézve, ám sajnos az, hogy melyik honnan, a játékból nem derül ki, legalábbis én nem találtam hozzá leírást.

A karakterek

Nagyon sok különböző karakter van a játékban, 3 kategóriára oszthatóak, és a 4 fő elem közül valamelyiknek az erejével vannak felruházva. A 3 kategória: a sima megidézett karakterek, melyeket honor stone-okból (büszkeségkövekből) tudunk megvásárolni, a bossok, akiket ha legyőzünk, csatlakoznak hozzánk és a legendás hősök.

A csaták

Eleinte 7 helyen 6 -7 csata vár ránk területenként, mindig 18 megszerezhető csillaggal. Az arénák attól függően változnak, hogy éppen melyik szekcióban küzdünk, mindig van valami kis nehezítés a pályákon, például egy vízörvény vagy egy hatalmas fa, ami annak segít, aki előbb összeszed 4 gömböt. Minden arénában megjelennek időnként ládák, amikben élet, bomba és alapanyagok vannak, ezek összegyűjtésével erősíthetjük későbbiekben a karaktereinket.

Alapvetően mobiljátékként kezdte még 2014-ben, majd a 2016-os évben bejelentették, hogy PS4-en is elérhető lesz. Ugyan a mobilverziót nem próbáltam, ám a konzolossal játszva lehet, hogy érdemes lenne adni neki egy esélyt, főleg hogy a GearBest kontrollerével, melyet nemrég teszteltünk, lehet mobilon is játszani.

A játékon érződik, hogy honnan jött, de ez nem szabad, hogy lelombozzon minket. A kivitelezése jól sikerült, a játék élvezetes, még ha az első csaták könnyűek is, és ettől monotonná válhat az előrehaladás. Ám összességében egy jó alkotás, és egy jól sikerült portolás mobilról konzolra. Ráadásul akinek túl könnyű a gép ellen harcolni, próbálja ki az online módot, na ott lehet találkozni kihívással!

Értékelés

85%

Összefoglaló Érezhető, hogy mobiljátéknak indult, és sajnos ezt nem is tudta lemosni magáról, ám ennek ellenére egy jó játék lett, amellyel érdemes játszani, főleg ha barátokkal együtt van lehetőségünk összeülni.

85%
Translate »