Oldal kiválasztása

Elkaszálták a Scaleboundot

Elkaszálták a Scaleboundot
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Kaszát kapott a Scalebound, ami akár a Xbox One egyik húzócíme is lehetett volna.

Egy ideje gyanúsan nagy volt a csend a Platinum Games állttal fejlesztett, Scalebound körül, úgy, hogy közben a Nier: Automata amit szintén ők fejlesztenek már demót kapott és sok-sok videó is érkezett. Aztán egyre többen utána néztem már, hogy mi történhetett a Scaleboundal, és egyszerűen eltűnt mindenhonnan.

Semmilyen közösségi oldalon már hosszú ideje nem tettek ki friss hírt, de a hivatalos oldalra felkerült egy üzenet: “Ma egy sajnálatos hírt kell közölnöm minden rajongóval, a Microsoft Stúdió hosszas mérlegelés után a játék törlése mellett döntött.”

Így, egy nagy címmel kevesebb Xbox One és PC fronton, valahol szomorú vagyok, de az eddig látottak alapján talán jobb is ez a döntés. Okozhatott volna igazán kellemes meglepetést is, ezt már sosem tudjuk meg.

De nem kell szomorkodni, mert érkeznek még remek játékok idén Xbox One-ra: Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves, ezeken felűl bármikor kaphatunk bejelentéseket új címről. (De azért a Cupheadről se feledkezzünk meg)

Hozzászólások

Translate »