Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Halo: Reach – Launch Party az Allee-ban

FRISSÍTVE: Halo: Reach – Launch Party az Allee-ban

Ünnepeld velünk és szerezd meg az elsők között az év legjobban várt játékát a Halo: Reach-et!

Az Xbox 360 szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2010 szeptember 13-án, hétfő este 21:00 órától megrendezésre kerülő Halo: Reach bemutató partyra!
 
Hogy miért érdemes eljönni és itt átvenni a Halo: Reach első példányait? Mert minden vásárló megkapja a speciális előrendelői* ajándékot a Halo Wars szoftvert, valamint egy Halo: Reach pólót is!
 
Számos érdekes program, versenyek és nyereményjátékok várják a Halo sorozat legelkötelezettebb hazai rajongóit. A helyszínen kiállított 30 darab Xbox360 konzolon már reggel 10:00 órától kipróbálható lesz a játék Firefight többjátékos módja.
 
Este 21:00 órától kezdetét veszi a hivatalos program. A színpadon olyan újságírók osztják meg élményeiket, akiknek már módjukban állt kipróbálni a játékot. Közben folyamatos Halo: Reach versenyek értékes nyereményekért.
 
Ha egy kis testmozgásra vágysz kipróbálhatod magad a Halo: Reach lasertag pályán!
 
23:30-tól DJ Karányi külön erre az alkalomra készített "Outer Space Set-tel” szórakoztatja a közönséget, ez a különleges fellépés csakúgy mint a rendezvény egésze ingyenes és nem igényel regisztrációt.
 
Ha igazi Halo rajongó vagy és érdekel a Bungie eddigi legjobb játéka, akkor várunk szeretettel! Ha úgy gondolod, hogy legyőzhetetlen vagy a Halo többjátékos módjában, akkor gyere és tedd próbára képességeidet a többi jelentkezővel szemben!
 
Éjfélkor a kiszolgálás sorszám alapján történik. Sorszámok az Allee 576Kbyte üzletében igényelhetők hétfő reggel 10:00 órától éjfélig.
 


A rendezvény helyszíne és időpontja: 2010 09.13. 21:00 – 01:00 óra között az 576 Kbyte üzlet előtt az Allee Bevásárlóközpontban (1117 Budapest Október Huszonharmadika utca 8-10.) A belépés ingyenes és nem igényel előzetes regisztrációt.

 

Megjegyzés:

 


* Ajándék Halo Wars szoftver minden 576Kbyte-ban tett Halo: Reach előrendeléshez (Standard, Limited, Legendary) jár ezen rendezvénytől függettlenül. A rendezvény ideje alatt vásárlók – nem csak az előrendelők – Halo Wars ajándékszoftvert és pólót is kapnak. Az akció csak a készlet erejéig érvényes!

 

Frissítve: 2010.09.13. 11:44:03

Ugye senki se felejtette el, hogy ma este Halo: Reach nyitóparti az Alllee-ban, ahol sok-sok program várja a játékra ácsingozó rajongókat. Apró adalék még a múltkori sajtólevélhez:  A magyar “Halo: Reach Elite Noble Team”  tagjai: Csányi Sándor, Cseh Laci, Dj Karányi, Grath (576Kbyte főszerkesztő), Bate (PC Guru főszerkesztő). Velük játszhat majd öt győztes a látogatók közül egy 5vs5 összecsapást.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »