Oldal kiválasztása

SOCOM: US Navy Seals 4 – A Sony titkos folytatása

SOCOM: US Navy Seals 4 – A Sony titkos folytatása

A Sony a napokban előrebocsájtotta, hogy péntek hajnalban leleplez egy új játékot, amely egy sikersorozatának folytatása lesz. A találgatásoknak vége, a SOCOM: US Navy Seals 4 ősszel érkezik a Zippertől.

A SOCOM-sorozat elhivatottjai örömmel vehetik tudomásul, hogy a széria mögött eredetileg álló Zipper Interactive már nekilátott a negyedik felvonás elkészítésének, amelyet még idén ősszel meg is jelentetnek majd. A játékosok ezúttal Délkelet-Ázsiában szórják majd a skulókat, ahol barátságtalan dzsungel, városi utcák és omladozó, urbánus romok várják a csapatokba verődött katonákat. Az online multiban egyszerre harminckét főt ereszthetnek majd össze a felhasználók, tehát a srácok meg sem próbálnak olyan impresszív számokkal operálni, mint a MAG-ben tették.

 

A csapat nemrég megjelent produkciója továbbra is kapja majd a támogatásokat, a Zipperen belül a banda két táborra oszlott, míg egyik a MAG-et támogatja, addig a másik már gőzerővel fejleszti az ősszel érkező SOCOM: US Navy Seals 4-et. Gondolom nem szükséges külön kiemelni azt, hogy ez a rész is már kizárólag PlayStation 3-ra érkezik majd meg, nem lesz kistesvére.

Translate »