Oldal kiválasztása

Magnetic: Cage closed – Játékteszt

Magnetic: Cage closed  – Játékteszt
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mikor már régen meguntuk a várakozást a Portal harmadik részére addig is itt van nekünk, egy hasonló játék amivel eléggé sok ideig elszórakozhatunk.

Mikor elindul a játék, máris a közepébe csöppenünk a dolognak. A tutorial már alapból a mélyvízbe dob be minket. Elsőre én már azt hittem az első rész után, hogy a játékban vagyunk.  De nagyjából csak 1 óra után jutunk el arra a pontra, hogy oké, akkor most kezdődik a tényleges „megmérettetés”, amely megmérettetés egyébként néhol viccnek tűnik a gyakorláshoz képest.

Történet szerint egy halálsoron napjait tengető elítéltet alakítunk, akit az igazgató megtalál egy lehetőséggel, hogy ha végigmegy egy akadálypályán, akkor kiszabadul, vagy ellenkező esetben azonnal meghal (persze a játéknak semmi értelme nem lenne, ha a gyors halált választanánk). Ezután persze szépen sorra megyünk végig a pályákon mágnes fegyverünk segítségével.

Jelenleg a játék még olyan stádiumában van, ahol kb. semmin nem játszható az FPS menniység úgy igazán. Egy Asus RoG g771 éppen, hogy a leglejjebb húzott szinten képes 25 képkockát kipréselni a játékból. Megjegyzem ez az a gép, ami Ultrán 90-et hoz még a GTA V-ből is 1080p-ben. 

Összeségében, nem most. de ha egyszer teljesen kiadottá változik akkor egy üde színfolt tud lenni az unalmas átlag FPS játékok között, mert végre visszatérhet az a fajta játékos társadalom, akik nem csak öldökölni akarnak, hanem gondolkodni is. Ha pedig ez elérkezik talán a Valve is hamarabb gondolkozik el majd egy Portal folytatáson, a népesség nagy örömére. 

Értékelés: 6,5/10

Translate »