Oldal kiválasztása

Ark Park VR – Játékteszt

Ark Park VR – Játékteszt30% XP30% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mindenki szereti a dinoszauruszokat, a Jurassic Park az egyik legjobb példa erre, de szinte minden kisfiúnak volt legalább egy dinós játéka. Így hát nem csoda, hogy az őskori tortából más is szeretne egy szeletet. Az Ark Surviver Evolved fejlesztői is úgy gondolták, hogy részt vesznek a dinómániában.

A játék nem lett túl sikeres, bár akadtak rajongói, és tulajdonképpen voltak, akik játszottak is vele. Talán ez buzdíthatta a fejlesztőket arra, hogy készítsenek egy VR-játékot is belőle, nem mást, mint az Ark Parkot.

A játék alapvetően szépen néz ki, és az alapötlet érdekes lehetne, a virtuális valóságnak hála rengeteg potenciál van a témában, csak sajnos ezt nem látták a fejlesztők. Így amit kaptunk, az inkább egy értelmetlen katyvasz, ahol 8 éves kor fölött valószínűleg nem fogjuk jól érezni magunkat. De minden részlet kiderül a videóból, ahol kibeszéljük a fő problémákat.

Be kell valljam, egyébként sem voltak túl magas elvárásaim a játékkal kapcsolatban, éppen ezért ennyire lesújtó, hogy még így is képes volt csalódást okozni. Állítólag a PC-s verzió jobb, és több tartalommal is bír, ám ahogy a videóban is elhangzik, ha a PS VR nem bírja, ne csinálják meg rá.

Értékelés

30%

Összefoglaló Az alacsony elvárás ellenére is sikerült minden téren csalódást okoznia a játéknak, egyedül a grafika az, ami megüti a mércét, ám az sem kiemelkedő.

30%
Translate »