Szerző: shifty | 2013. július 25. | 7 hozzászólás
Vajon Hollywood mikor lesz olyan bátor, hogy levegye a pórázt Farkasról? Az egyébként Rozsomákként ismert Marvel-hős ugyanis ismét tinédzserkompatibilis adaptációt kapott, unalmas történettel, vér nélküli akcióval.

Úgy tűnik a Marvel tojik a rajongókra, s inkább arra törekszik, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse popkultúrális hőseit. Már a Vasember 3-nál is érezhető volt, hogy sokat finomítottak Tony Stark cinikus, alkoholista karakterén, a Farkast azonban teljesen kiherélték, s a Loganben rejlő mélységeken túl az akciót is sziruposították és vérszegénnyé tették (szószerint). Az eredettörténet után persze ez nem meglepő, de miután az új rész Frank Miller egyik klasszikus, drámában és vérben tocsogó klasszikusából táplálkozik, az ember azért ennél többet várt.

JÁTÉKOK - Farkas - Filmkritika

Pedig a történet felütése biztató előjelekkel kecsegtet, Farkas magányosan éli mindennapjait, önkényes száműzetésbe vonul, s próbál megküzdeni saját démonaival, természetesen nem sok sikerrel. Aztán felbukkan Yukio, a harisnyás iskoladresszbe bújtatott lány, és Logan hirtelen Japánban találja magát. Innentől kezdve pedig a néző és a Farkas is csak sodródik az eseményekkel, közben meg mégse történik semmi érdemleges. Merthogy Logan múltjának felszínes boncolgatása csak egy máz, ahogy a japán helyszínek is. Mark Bomback és Christopher McQuarrie forgatókönyvírók egyikben se merülnek el annyira, hogy érdekessé tegyék a karaktert, pedig Logan képességei, s az ebből fakadó problémái igazán megérnének egy részletesebb, mélyebb bemutatást. Így hát a Farkasban csak úgy megtörténnek a dolgok.

JÁTÉKOK - Farkas - Filmkritika

Valamit orvosolhatna a problémán, ha az ezeket összekötő akció nem lenne vérszegény, s a készítők végre hagynák igazi állat módjára kaszabolni a Farkast. Pedig a CGI a trailerben látottakkal szemben nem olyan rossz, sőt, a vonatos jelenet kifejezetten látványosra sikeredett. Szóval pislákol a remény, hogy Hugh Jackman Farkasáról egyszer végre leveszik a pórázt, a kérdés csak az, hogy mikor.

5/10

error Új hozzászólások írásához először be kell jelentkezned (ezt az oldal jobb felső sarkánál teheted meg). Vagy ha még nem tetted meg, regisztrálnod kell magadat. A regisztráció ingyenes, és segítségével hozzáférhetsz az oldal és a fórum további szolgáltatásaihoz is. A fórum és a magazin ugyanazt a regisztrációs adatbázist használják, így egyetlen regisztrációval rögtön mindkettő használatához kapsz hozzáférést.
RegisztrációBejelentkezés
NepTum Szerző: NepTum | 2013. július 25. | Válasz erre
Soha nem fogunk kapni igazi Rozsomák filmet. Ezért nincs Deadpool film sem. Õk olyan karakterek akinek durvább film dukálna de a marvel nem meri bevállalni. Ezért leszek kíváncsi az X-Force filmre amibe lényegében a Marvel legdurvább karakterei vannak.
Hornymut Szerző: Hornymut | 2013. július 25. | Válasz erre
NepTum: Hollywood nem fog rendes felnõtt képregény filmet csinálni nagyon populáris karakterekbõl, de miért nem lehet meglépni azt, mint anno a Punishernél? A Thomas Jane féle változat valami szörnyû gagyi volt, aztán egy nĹ‘i(!) rendezĹ‘ egy igazán tökös folytatást készített War Zone címmel. Marvel az is, és tessék, jó lett, csak ugye a közönségnek nem jött be. Pedig Wolvie megérdemelne egy véres, sötét filmet, de én már akkor feladtam a reménykedést, amikor bejelentették, hogy lesz Lobo film, PG-13-as....

Na de hogy a kritikához is hozzászóljak: nem túl biztató a leírás, de sajnos pont erre számítottam :-(
Shifty Szerző: Shifty | 2013. július 26. | Válasz erre
Hornymut: Idén nem volt jó képregénymozi, úgyhogy nem lepõdöm meg. Ha röviden kellene összefoglalni: Jobb, mint amire számítottam :)
NepTum Szerző: NepTum | 2013. július 26. | Válasz erre
Shifty: A Superman nem volt olyan rossz. Igaz szóbeli után még épp betudtam ülni a filmre így agy kikapcsolva néztem. A Vasember csalódás volt a Mandarin csavar miatt.

Ezek után kíváncsi leszek az X-force filmre ahol nem éppen a legkegyesebb Mutánsok vannak és ha minden igaz a Kick Ass rendezõje csinálja szóval lehet van remény.
Hornymut Szerző: Hornymut | 2013. július 26. | Válasz erre
Shifty: A Man of Steel speciel nekem tetszett :-) Az Iron Man 3 meg az évtized csalódásai között szerepel :-S De ha jobb valamivel, akkor van remény :-)

NepTum: azért a Kick Ass is egy tingli-tangli délutáni teletabi matiné volt a képregényhez képest :-)
NepTum Szerző: NepTum | 2013. július 26. | Válasz erre
Hornymut: Jó de még is jobb volt mint a legtöbb és az új rész azért már durvább lesz. Szóval van remény.
Hornymut Szerző: Hornymut | 2013. július 27. | Válasz erre
NepTum: Ez tény, én is reménykedem a második részben, de tuti lesz sok dolog, amit nem mernek bevállalni. Ettõl függetlenül nagyon várom :-)

Adatlap

plakát

Kategória: akció
Rendező: James Mangold
Játékidő: 126 perc
Hazai bemutató: 2013. július 25.

Friss cikkek

hirkiskep

Dynasty Warriors 8 Empires

2015.03.29.
Már megszámolni sem tudom, hány dinasztia harcát követhettük eddig végig, de úgy néz ki, hogy lassan törvényszerűvé válik az alábbi formula. Minden Dynasty Warriors-játékot...
hirkiskep

Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk

2015.03.28.
A kedves gyógyfüves lány, Ayesha élete gyökerestül felfordul, amikor halottnak hitt testvéréről kideríti, hogy életben lehet, és megmentheti. Hősünk felkerekedik,...
hirkiskep

Republique Remastered

2015.03.27.
Mi történik, ha egy csapat a telefonos játékukat nekiáll át portolni PC-re? Eddigi tapasztalatok alapján sok jóra nem számíthatunk, de itt a Republique, ami...
hirkiskep

Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars

2015.03.26.
1994-ben elvesztettük Kurt Cobaint, de gazdagabbak lettünk egy új Nintendo franchise-zal, a Mario vs. Donkey Konggal!

Amennyiben ingyenesen játszható online játékokat keresel, akkor a Jatekstart.COM oldal éppen neked való.
Napi frissítés, több mint 20 000 játék.

Új fórumtémák

Továbbiak
avatar

Szerző: EladokarakterHU1

25 perccel ezelőtt - Dark Orbit Account Eladó
avatar

Szerző: Robika23

3 órával ezelőtt - LoL <NA> Championship Riven !
avatar

Szerző: petya17

20 órával ezelőtt - World Of Tanks Account Eladó
avatar

Szerző: bunimo

22 órával ezelőtt - Goodgame Empire karakter eladó!