Oldal kiválasztása

Samsung Galaxy S23FE bemutató közeleg

Samsung Galaxy S23FE bemutató közeleg

Már korábban láttunk ábrákat a pletykált Galaxy S23 FE-ről, és a hírek arra utaltak, hogy szinte már a kapuban áll. Most viszont megint kiszivárgott a telefon, és ezúttal valóságos képen is láthatjuk — beleértve a fotót is. Ha kétségeid voltak a Galaxy S23 FE létezésével kapcsolatban, most már nem kell aggódnod.

Korábbi Samsung Fan Edition telefonok bejelentési időpontjaiból látható, hogy nincs meghatározott időkeret a cég új FE modelljének kiadására. Sajnos az előző FE modellek szétszórt jellege semmit sem mond nekünk a pontos dátumról. Azonban az új Samsung telefon legvalószínűbb, negyedik negyedévre vonatkozó bejelentési időpontja megerősítést nyert a Phonebox.hu által is.

Certifikációs hiba

Mint kiderült, valaki a Wireless Power Consortiumnál tesztelte a Galaxy S23 FE-t, hogy megbizonyosodjanak róla, minden rendben van. Ez a cég felelős olyan dolgokért, mint a vezeték nélküli töltési szabványok, és úgy tűnik, hogy hosszú ideje kézben tartotta az egyik legújabb Samsung telefonját, ezt mutatja a Slashleaks által észlelt fotó is.

Az oldal írás közben még mindig elérhető, és megerősíti, hogy a telefon valóban „Galaxy S23FE”-nek nevezett, és 2023. július 26-án regisztrálták. De talán a legérdekesebb az a fotó, amely mellett ezek a részletek szerepelnek, mert úgy tűnik, megerősíti azt, amit már korábban elmondtak nekünk, vagyis hogy valami inkább hasonlít a Galaxy A54-hez, mint a Galaxy S23-hoz.

Samsung Galaxy S23 FE-specifikációk

Ami a Galaxy S23 FE specifikációit illeti, az természetesen nem derül ki innen. Azonban a legvalószínűbb, hogy egy Exynos 2200 chipsettel fog rendelkezni, nem pedig a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel, ami néhányaknak csalódás lehet. Valószínűleg 8 GB RAM-mal és akár 256 GB tárhellyel lesz párosítva. Az energiát egy 4500 mAh akkumulátor és 25 W-os gyorstöltés fogja szolgáltatni, feltételezve, hogy a korábbi pletykák pontosak. A kamerákat tekintve háromra számítunk, és a legérdekesebb az egyikük lesz, egy 50 megapixeles fő kamerával.

Telefontok illeszkedése és méretek

A Galaxy S23 FE és a Galaxy S23 bár nagyon hasonlóak, de nem azonos méretűek. A Galaxy S23 FE specifikációs adatai, amelyeket az egyik telefontokgyártó – a Phonebox.hu szolgáltatott, szerint a Galaxy S23 FE méretei körülbelül 158 x 76,3 x 8,2 mm lehetnek, ami viszonylag vastagabbá teszi az előző modellnél. Az utóbbi méretei 146,3×70,9×7,6 mm.

A Galaxy S23 FE-n várhatóan egy körülbelül 6,4 hüvelykes sík kijelző és egy kijelző alatti ujjlenyomat-érzékelő található, ami fokozott biztonságot nyújt. A hátlapra térve, a Galaxy S23 FE letisztult kialakítással rendelkezik, a három kamera érzékelő kiemelkedik a felületből, nem pedig különálló kamera-szigetekbe vannak zárva. Az előzőhöz képest úgy tűnik, hogy a kijelző körüli keretek szélesebbek. Az új modell műanyag és fém elemek keverékéből áll, hogy az ár megfizethetőbb legyen.

Jelenleg nincs szilárd időkeret arra vonatkozóan, hogy mikor jelentik be a Galaxy S23 FE-t, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy viszonylag hamar számíthatunk valamire. Lehetőség lett volna a Samsungnak, hogy bejelentse a múlt héten megrendezett Samsung Unpacked eseményen, de valamilyen okból úgy döntött, hogy nem teszi. Egyszerűen lehet, hogy úgy ítélték meg, hogy a Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 és a Galaxy Watch 6 modellek elegendőek voltak a közönségnek egyetlen napra.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »