Oldal kiválasztása

Karácsonyi ajándékötletek – Képregények

Karácsonyi ajándékötletek – Képregények
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).
Karácsonyra egy idő után nehéz az ismerősöknek ajándékokat venni, ha esetleg egy geek barátról van szó akkor alaposan feltudja adni a leckét, de ha szereti a képregényeket akkor most tudunk ajánlani ötöt amiben biztos, hogy van olyan aminek nagyon örülne.

Bill Waterson: Kázmér és Huba felfedezése (Vad Virágok Könyvműhely)

Kázmért és Hubát senkinek sem kell bemutatni, hiszen Garfield és Snoopy mellett talán a világ legismertebb képregény karakterei, szórakoztató történeteiket több mint 30 éve olvashatja a nagyközönség. A legújabb kötet Bill Watterson személyes beszámolója egy mélyinterjú, és az eredeti képsorokhoz fűzött kommentárok segítségével arról, hogyan jött létre Kázmér és Huba csodája. A kötet széles válogatást tartalmaz a Kázmér és Huba képsorok eredeti rajzaiból, Watterson korai munkáiból, festményeiből, illetve az őt inspiráló képregényekből is. A 160 oldalas, színes kötet keménytáblás kötésben jelent meg.

Gerard Way & Gabriel Bá: Esernyő akadémia – APOKALIPSZIS SZVIT és DALLAS (Vad Virágok Könyvműhely)

Egy megmagyarázhatatlan világszintű jelenség során negyvenhét különleges gyermek születik váratlanul olyan anyáktól, akik korábban nem mutatták jelét terhességnek. A milliomos feltaláló, Reginald Hargreeves a gyermekek közül hetet örökbe fogad. Amikor ennek okáról faggatják, mindig csak annyit válaszol: „Hogy megmentsem a világot.“ Ez a hét gyermek alkotja az Umbrella Akadémiát, a furcsa erővel rendelkező szuperhősök nem éppen szokványos családját. A nagysikerű Netflix sorozat alapjául szolgáló Esernyő akadémia 184 oldalas kötetei elérhetőek normál, illetve limitált kiadásban is.

Bryan Lee O’Malley: Repeta (Fumax)

A világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Scott Pilgrim-sorozat alkotójának új története életszagú fordulataival, humorával, frissességével üde színfolt a hazai képregények között. A történet a “mi lenne, ha…” kérdéskört járja körül és egy fiatal lány szemén át mutatja meg a világot, amelyben egy csodagomba segítségével megváltozhat az ember élete… A 330 oldalas színes, keménytáblás kötet ne hiányozhat egy gyűjtő polcáról sem.

Deadpool: Zsémbes zsoldos / Deadpool-alakulat: Ölőhang / Deadpool-alakulat (Fumax)

Az utóbbi évek egyik legnagyobb mozifilmes közönségsikere egyértelműen a Ryan Reynolds által alakított Deadpool nevéhez köthető. A nagyszájú zsoldos, aki minden sérülésből felépül és rendszeresen lebontja – mit lebontja, letarolja! – a 4. falat ezúttal olyan izgalmas, világokat átölelő kalandba keveredik, ahol 1 Deadpool már nem is elég. Mindhárom kötet a filmekben is bemutatott humorra épít, amihez rengeteget hozzáad a zseniális magyar fordítás is.

Joe Hill és Gabriel Rodríguez: Locke & Key – Kulcs a zárját első, második és harmadik kötet (Fumax)

Jegyezd meg a nevet: Joe Hill. A kortárs horror egyik legnagyobb mestere, Stephen King fia ebben a fantasztikus mesében 3 testvér történetét meséli el. A Locke-család egy iszonyatos tragédia után kénytelen hazaköltözni felmenőik ódon birtokára a massachusettsi Lovecraftba. Kulcsház azonban nem egy mindennapi otthon: a kastélyszerű, öreg házban hemzsegnek a különös erővel bíró kulcsok és a hozzájuk tartozó ősi kapuk. A vakmerőt, aki átlép rajtuk, a küszöbön túl a teljesen ismeretlen és egy hétköznapi ésszel felfoghatatlan másfajta valóság várja. A képregényből februárban sorozat is érkezik a Netflixre.

Translate »