Oldal kiválasztása

A Blöff című film szereplői csatlakoznak a World of Tankshez

A Blöff című film szereplői csatlakoznak a World of Tankshez

A World of Tanks PC játékosokat egy BATTLE PASS-KÜLÖNKIADÁS várja: NYÚLD LE A GYÉMÁNTOT, amelyben egy sor küldetést kell teljesíteni. A harckocsizók a kihívásokkal teli 14 nap alatt különleges, Blöff ihlette tartalmakat szerezhetnek. Többek között öt hírhedt tankparancsnokot; emlékezetes testreszabási elemek gyűjteményét, például 2D-stílusokat, matricákat, feliratokat és egy medált; és persze a végső célpontot: egy egyedi Nomad tankot.

Ráadásul február 15-ig a Prime Gaming-tagok egy különleges csomagot is begyűjthetnek, amely a következőket tartalmazza: „Az a kutya” legénységi kinézet, tematikus matricák, egy különleges medál és még sok más.

A World of Tanks Blitz is beleveti magát az alvilágba a különleges Battle Pass Operation Snatch eseménnyel. Január 31-ig fog tartani, és olyan egyedi jutalmakat tartogat a játékosok számára, mint a Charioteer tank egyedi „Caravan” kinézete, az öt filmszereplő által ihletett avatár, a Blöff bűnözői bandáján alapuló négy álcafestés: Négyujjú Franky, Boris a penge, Török és Tommy, valamint Golyófogú Tony. Továbbá egy különleges, a film által ihletett „Brand-New Caravan” tárgy fogja várni a játékosokat a garázsban.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »