Oldal kiválasztása

10 éves lesz a World of Tanks: Modern Armor

10 éves lesz a World of Tanks: Modern Armor

A Wargaming, a díjnyertes MMO játékfejlesztő és kiadó büszkén ünnepli a World of Tanks Modern Armor című konzolos sikerjáték 10. évfordulóját. A World of Tanks: Xbox 360 Edition 2014-ben az első ingyenesen játszható játékok között jelent meg Xbox 360-ra. A konzolos terjeszkedés folytatódott, mivel a játék 2016-ban PlayStationre is megérkezett. Az elmúlt évtizedben a játék folyamatosan fejlődött, legújabb kiadását, a World of Tanks Modern Armort 2021-ben adták ki. A jelenleg World of Tanks Modern Armor nevet viselő játék több mint 1000 tankot vonultat fel a második világháború és a hidegháború időszakából, bemutatva a korszak harcjárműveit és technológiáit.

A World of Tanks Modern Armor 10 éves évfordulójának ünneplése egész 2024-ben tart! Az ünnepségek február 6-án kezdődtek az új ünnepi harci ládák megjelenésével, mi pedig minden játékost meghívtunk, hogy részt vegyen az Évforduló: A nagy X közösségi hadműveletben, amelyben két ingyenes tankot szerezhetnek: az új Lago M38-at és a klasszikus T-34-88-at. A további 10 éves ünnepi jutalmak február 13-ától kezdve válnak elérhetővé, köztük a Garage Gear, a veterán játékosok számára pedig egy ingyenes vagy jelentős kedvezménnyel megvásárolható X-es szintű MBT-B tank.

Az ünneplés részeként minden hónapban 10 éves ünnepi jutalmakat szerezhetsz, amelyek a különleges tematikus eseményekhez kapcsolódnak. Ezeket az exkluzív Ünnepi társoldalon keresztül érheted el. A kihívások éve a végső fődíjban éri el a csúcspontját, amely két, még be nem mutatott prémium jármű lesz: egy második világháborús tank és egy hidegháborús harckocsi.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »