Oldal kiválasztása

Piñatavadászat a World of Warshipsben!

Piñatavadászat a World of Warshipsben!

A márciusi frissítésben számos változás érkezik a tengeralattjárókhoz, az amerikai repülőgép-hordozók kilépnek a korai hozzáférésből, és rengeteg csata vár a rangsorolt csaták és Brawls új szezonjában.

Érkezik a Piñata Hunt tele jutalmakkal!

Ez nem vicc, ez tényleg így van! Március végén indul a Piñata Hunt esemény, amely a bolondok napja alkalmából különc csatákkal fűszerezi meg a játékot! Két hétfős csapat versenyez a VIII-IX-es szintű hajóival a Hotspot pálya módosított és egyedileg díszített változatán, hogy elsüllyesszenek egy különleges Piñata hajót. A móka részeként minden egyes résztvevő hajó, az esemény véletlenszerűen kiválasztott tematikus álcafestésébe lesz öltöztetve, és egy vadonatúj animációval fognak felrobbanni, amikor kilövik őket. A „zúzós” erőfeszítéseik jutalmaként a játékosok különleges Piñata tokeneket kapnak, amelyeket az Armouryban tematikus állandó álcafestésekre, emlékzászlóra és egyebekre válthatnak be.

Ez az esemény egy vadonatúj mechanikát is hoz a játékba a „Támogató fogyócikkekkel„ (support consumables). A teljes választék nyolc egyedi fogyócikket tartalmaz, amelyek közül ötöt vásárlással vagy harci küldetések teljesítésével lehet feloldani.

Nemzetközösségi cirkálók érkeznek a vizekre

Egyenesen a hajógyárból érkezett a vadonatúj 10 cirkálóból álló nemzetközösségi ág a korai hozzáférésbe. Ezek a történelmi hajók a magas percenkénti sebzésükről ismertek, de ezt ellensúlyozzák a lassan forduló lövegtornyaik. Az ágon könnyű- és nehéz cirkálók is megtalálhatók, ágyúik 152 mm-től indulnak, VIII-as szinttől felfelé pedig 203 mm-re nőnek. További tűzerőt jelentenek a III-as szinttől felfelé elérhető torpedók.

Az új ág kísérőjeként elindul a Commonwealth Team Event Pass. Két 20-as szintű előrehaladási sávon szerezhetnek a játékosok rengeteg jutalmat. Többek között Harold Farncomb történelmi parancsnok (6 képességponttal), álcafestések, konténerek és az Armouryban beváltható tokenek várják a játékosokat. Ez az Event Pass a napi küldetéseket heti küldetésekre cseréli, és ezzel a korábbi Passokhoz képest egyszerűsíti az előrehaladást.

Víz alatti fejlesztések érkeztek a tengeralattjárókhoz

A frissítésben számos új funkció és fejlesztés érkezik a tengeralattjárókhoz, többek között a torpedók távolságalapú sebzését érintő változások, a többi tengeralattjáró közelségének jobb érzékelése és a víz alatti terep jobb láthatósága.

A teljes frissítési jegyzék itt található.

Translate »