Oldal kiválasztása

World of Tanks exkluzív játékbeli események – Dűne: Második rész

World of Tanks exkluzív játékbeli események – Dűne: Második rész

Február 15. és április 1. között, amikor a homok megmozdul, a játékosok egy sor, az egyes platformokra szabott játékbeli eseményre számíthatnak, amelyek változatos mechanikákkal és exkluzív jutalmakkal gazdagítják a játékot, és egy csipetnyi „Dűnét” varázsolnak a játékba.  

World of Tanks PC Dűne: Második rész — Eljön a végzet Pass február 15-től február 25-ig fog tartani. Ebben a fejezetben a misztikus sivatagi világ lebilincselő története olyan ikonikus karaktereket mutat be, mint a harcos költő Gurney Halleck, Rabban a „Szörnyeteg” és Lady Jessica. A játékosok a film hőseit és gonosztevőit szerezhetik meg a legénységükbe, és olyan értékes tárgyakat kaphatnak, mint a jellegzetes 2D-stílusok, matricák és feliratok –néhányon a hamarosan megjelenő Dűne: Második rész ikonikus sorai olvashatók. Sőt, egy igazi dűne jármű is várja a játékosokat – a VIII-as szintű Mittlerer Kpz. Pr. 68 prémium harckocsi, amely állandó 3D-stílusa, különleges vizuális effektekre képes.  

A World of Tanks Blitz egy bolygóméretű eseményt rendez, amely a Dűne: Második részén alapul. Február 23. és március 7. között a játékosok olyan tárgyakat szerezhetnek, mint a Crysknife és a Maker hooks, összegyűjthetik Gurney Halleck profilháttérét és avatárját, valamint belevághatnak Rabban a „Szörnyeteg” és a Fremen küldetésekbe. A játékosok fő jutalma a félelmetes Groundtank, amelyet a Sardaukar haderő ihletett. Emellett a Maus tank látványos Harvester álcafestése is elérhető lesz a különleges csomagokban. 

A World of Tanks Modern Armor is kiveszi a részét a dűnéből a maga egyedi kínálatával. A játékosok egy időkorlátos, három szakaszra osztott közösségi eseményhez csatlakoznak, amelyek mindegyike egyedi feladatokat és izgalmas tartalmakat kínál, exkluzív Dűne: Második rész témájú jutalmakkal. Ezeknek a szakaszoknak a teljesítésével olyan ikonikus karaktereket szerezhetsz meg parancsnokként, mint Gurney Halleck, a hatalmas Sardaukar harcos és a fenyegető Rabban a „Szörnyeteg”. Ráadásul, Rabban a „Szörnyeteg” egy különleges 3D-parancsnokként lesz elérhető, a konzolos játékosok számára. Az esemény a tervek szerint március 5-én kezdődik.

Translate »