Oldal kiválasztása

Worms Rumble Open Beta Betekintő

Worms Rumble Open Beta Betekintő
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Worms Rumble-ben az eddig megszokott játékmenettől eltérő módon élvezhetjük a kukacok harcát. A lassabb, körökre osztott harc helyett most 32-fős valós idejű csatákban vehetünk részt. Az aréna harcokat Deathmatch vagy Last Worm Standing módban játszhatjuk le. A klasszikus fegyver arzenál is kibővül néhány újítással. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor cross platform együtt játszhatnak a konzolos és PC játékosok. Sajnos ez a Wormsra jellemző stílussal telj

Az új stílus teljesen új játékot eredményezett. Eltűnt a lassú, megfontolt célzás, a csapat menedzselés és az elpusztítható környezet is. Helyette egy erősen battle royale stílusra váltott, ami ellen több helyen felszólaltak a széria kedvelői. Az open béta alatt játszva viszont rá kellett döbbennem, hogy meglepően jól illik ez a forma a franchiseba. Sokkal casualebb játékosok is könnyebben belekezdhetnek, mert meg kell hagyni elég nagy learning curve volt ha valaki kompetitív szinten szeretett volna játszani. A 2D mapokon hihetetlenül agilisen lehet mozogni és szinte kötelező is az akrobatikus mozdulatok használata. Nagyon kíváncsi vagyok az első profibb játékosok meccseire. Valószínűleg egy John Wick filmre emlékeztető küzdelmet láthatunk majd.

A meccsek alatt és a különböző küldetések teljesítése során kapunk pénzt, amit kukacunk testreszabására költhetünk. A jelenleg elérhető tárgyak és skinek mindegyikére elmondható hogy nagyon élénk színű tárgyak voltak, így igazán ki fogunk majd tűnni az egyedi összeállításunkkal. A fegyvereket is festhetjük, hogy még jobb legyen az összkép. A felhasználható alkotóelemek is elég sokfélék voltak. Szerencsére nem egy előre legyártott skinnel kell beérjük, mint sok más mostanság divatos játék esetében. Valóban kialakíthatjuk az egyéniségünknek megfelelő avatart, ahogyan azt régen is tehettük.

Ugyan jónéhány dolog elveszett a szériából, de két dolog ugyanúgy tartja a színvonalat. A képi világ most is elnagyolt, de mégis jópofa. A zene szintén jól aláfesti a pörgős csatákat. Nagyon sok potenciált látok az ötletben és a megvalósításában, emellé az árcédula is kedvező lehet sok új játékos számára. Viszont meg tudom érteni a csalódott régi fanokat is, mert ez egy teljesen más játék, ami csak úgy néz ki, mint a Worms.

Translate »