Oldal kiválasztása

Milyen az új raid a World of Warcraft-ban?

Milyen az új raid a World of Warcraft-ban?
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Feb. 13 szerdán megnyilt a második raid finder szárny is a legújabb raid-ben. Lassan az összes boss elérhető lesz ott is, de tudjuk jól, hogy az nem okoz kihívást és amennyire félválról veszik az emberek, nem is nagyon lehet élvezni, ahoz egy kész csapat kell. Vajon megéri időt szánni arra, hogy komolyabban foglalkozzunk ezzel a raid-del?

Ha engem kérdeztek akkor igen, vannak benne olyan pontok, amiket fölöslegesnek tartok, de összeségében egy jó fight-okkal ellátott, izgalmas történet szállal operáló, jó kis raid lett ez. Már csak azért is különleges hisz attól függően, hogy melyik oldalon játszunk, a raidnek van egy pontja, ahol a történet miatt átalakulunk az ellentétes frakció karaktereivé és úgy kell folytatnunk.

A fenti videóból kiderül, hogy én személyszerint mit gondolok arról, amit a raid tud nyújtani, kicsit csalódásként érintett mikor megtudtam, hogy Grong a gorilla átugrál és megküzd az Alliance-al miután Bownsamdi felkelti, azt hittem kicsit komolyabb története lesz, de persze logikus.

A ti véleményetekre is kiváncsiak vagyunk úgyhogy akik nagy WoW-osok és több alkalommal is voltak már Battle of Dazar’alor-ban írjátok le kommentbe akár itt, akár a videó alatt, akár a facebook-oldalunkon, hogy mit gondoltok, milyen lett az új raid?

Translate »