Oldal kiválasztása

Nintendo Direct összefoglaló

Nintendo Direct összefoglaló
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lezajlott az idei év első Nintendo Directja, sok-sok érdekes bejelentés volt. Miután a nem fukarkodtak bejelentésekkel, így inkább csak az érdekesebb vagy nagyobbakat emelném ki, de lentebb minden játékhoz tartozó adatlap vagy videó megtalálható lesz.

Super Mario Maker 2

Már voltak pletykák róla, hogy Nintendo Switchre is érkezik a Super Mario Maker, de egész a Nintendo Directig várni kellet a bejelentésre, ráadásul nem csak egy szimpla átiratot kapunk, hanem egyből egy folytatást. Ráadásul olyan sokat nem is kell várnunk a megjelenésig: 2019. nyara.

Astral Chain

Az első igazi meglepetés, az a Platinum Games új játéka volt, az Astral Chain. Hű lesz a csapat eddigi munkáihoz, igazi akció orgiát fogunk kapni egy ígéretes történettel karöltve. Egy speciális rendőr osztaghoz fog tartozni a főszereplőnk, akik egy különleges élő fegyvert használnak, A Légiót. A játék megjelenését is közölték: 2019. augusztus 30. A jövőben kapunk majd még információkat.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Ezzel zárták az adást, de azért érdemes megemlíteni már az elején ezt a The Legend of Zelda remaket, mert a cukiság faktort maximálisra pörgették. Történetünk szerint Link hajótörést szenved egy misztikus szigeten, Koholinton és innen indul a nagy felfedezés és, hogy megtudjuk mi is kell ahhoz, hogy elhagyjuk a szigetet. Megjelenés valamikor 2019-ben.

Fire Emblem: Three Houses

Már a bejelentéskor lehetett sejteni, hogy a Switchre érkező Fire Emblem játék nem lesz egy könnyed szórakozás, de a friss videó után ahol mélyebben megismerkedhettünk a játékkal rá kellet jönni, hogy a Nintendo ismét magasra teszi a lécet. A történetben egy zsoldos csapat vezetőjének gyerekét irányíthatjuk majd, akik a Tiszti Akadémiára tartanak és ott leszünk tanárok és a földrész három háza közül kell majd választanunk egyet, akik támogathatunk, a tanulókat kell fejlesztenünk, fontos lesz az egymáshoz való viszonyuk. Meg, hogy igazán mi vár majd ránk azt 2019 július 26-án kiderül. Kicsit toltak a megjelenésen, de az eddig látottak alapján nem baj.

Daemon X Machina és Yoshi’s Crafted World demók

A Yoshi’s Crafted World még a megjelenés előtt kapott egy demót amiben az első pályát játszhatjuk végig és így ismerkedhetünk a játékkal, hogy mennyire is szeretnénk beszerezni. A Daemon X Machina nem is teljesen demót, hanem Prototype Mission-t kapott, ahol 4 pályát nézhetünk meg, kipróbálhatjuk a mechek testre szabását, hallgathatjuk a zúzós metált és irthatjuk az ellenfeleket. Érdemes mind a kettőre ránézni.

BoxBoy! + BoxGirl!

Nintendo 3DS-en már hódított a BoxBoy széria, és most visszatér Switchre, minden eddiginél több pályával és ha ez nem lenne elég akkor csatlakozik BoxGirl is és így egyszerre ketten is játszhatunk majd. Ráadásul ha teljesítjük a játékot akkor kapunk egy új karaktert, Qudy-t akivel új féle kihívásokkal kell szembenéznünk. A BoxBoy! + BoxGirl! 2019 április 26-án jelenik meg.

Tetris 99

A végére hagytam azt a játékot amire senki sem gondolt volna, hogy megcsinálják. A Tetris 99 ami lényegében egy Battleroyal játék, csak online játszható 99-en kapunk 1-1 Tetris felületet és aki a legtovább bírja az nyer. Már mától elérhető a játék, ingyenes egyedül Nintendo Online előfizetéssel kell rendelkeznünk.

Translate »