Oldal kiválasztása

Itthon is elérhető már a HyperX Alloy FPS billentyűzet

Itthon is elérhető már a HyperX Alloy FPS billentyűzet
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A HyperX Alloy FPS játékra tervezett mechanikus billentyűzet minimalista, kompakt formatervezése ideális a belső nézetű lövöldözős videojátékokhoz. A helytakarékos kialakításnak köszönhetően maximális tér jut az egérhasználatra játék közben, ugyanakkor a teljes funkcionalitás megtartása mellett könnyen hordozható is a billentyűzet. Az acélkeret pedig hosszan tartó tartósságot és stabilitást biztosít.

A kiválóan hordozható HyperX Alloy FPS billentyűzet tartozéka egy csúcsminőségű, hálóból készült utazótok, amely tárolja és védi az eszközt és kiegészítőit a versenyekre, LAN-partikra vagy egyéb játékhelyszínekre való utazás közben. A leválasztható, szövettel borított mini-USB-s tápkábel kevesebb helyet foglal, és jobban ellenáll a sérüléseknek. A magas precizitású, játékosok számára kifejlesztett billentyűműködést és megbízhatóságot a Cherry® MX mechanikus billentyűk biztosítják, amelyek a Cherry úttörő Gold Crosspoint – a világ vezető, Németországban tervezett, kifejlesztett és gyártott mechanikus billentyűkapcsolási – technológiáját használják. Az öntisztító arany csatlakozóknak köszönhetően ezek a billentyűk ellenállnak a pornak és a kosznak, rugóik pedig nyomásálló fémötvözetből készülnek. Minden egyes billentyű 50 millió leütésig garantáltan a minőség és a válaszkészség csökkenése nélkül működik.

A HyperX Alloy FPS kényelmes USB-s töltőcsatlakozójával akár telefont is lehet tölteni, a játék üzemmód pedig megakadályozza a véletlen billentyűlenyomásokat, valamint 100 százalékos védelmet biztosít a több billentyű lenyomásának hibás észlelése ellen, és minden billentyű jelét külön kezeli. A HyperX vörös háttérvilágítású billentyűk dinamikus fényhatásokra képesek hat előre beállított LED-üzemmóddal. A látványos vörös billentyűfedők hozzáadott textúrája pedig maximális vezérlést és könnyű felismerhetőséget biztosít.

  • FPS-játékokhoz ideális, kompakt formatervezés
  • Acélkeret
  • Kiválóan hordozható kialakítás leválasztható kábellel
  • Cherry® MX mechanikus billentyűk
  • Kényelmesen használható USB-s töltőcsatlakozó
  • Játék üzemmód, 100 százalékos védelem a több billentyű lenyomásának hibás észlelése ellen, valamint minden billentyű jelét külön kezelő funkció
  • HyperX vörös háttérvilágítású billentyűk dinamikus fényhatásokkal
  • Kiegészítő színes, textúrával rendelkező billentyűfedők FPS-játékokhoz

A termékhez kétéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető HyperX-támogatás jár.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »