Oldal kiválasztása

Aktuális mozipremierek 32. hét

Aktuális mozipremierek 32. hét
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nézzük milyen filmek várnak ránk a mozikban ezen a héten.

Sötét elmék
(The Darkest Minds)

amerikai kalandfilm, sci-fi, thriller, 105 perc

Premier: 2018. augusztus 9.

A világon egy halálos vírus csaknem az összes gyermeket és fiatalkorút megfertőzte, csupán 2%-uk élte túl a végzetes fertőzést. Azonban az életben maradtak különleges képességekre tettek szert, ezért a kormány legfőbb feladatának érzi összegyűjteni és szigorúan őrzött táborokba gyűjteni őket. A 16 éves Rubynak (Amandla Stenberg) sikerül megszöknie és csatlakozik hasonló sorsra jutott társaihoz, hogy együttes erővel szálljanak szembe fogvatartóikkal.

Meg, az őscápa
(The Meg)

amerikai akciófilm, 115 perc

Premier: 2018. augusztus 9.

Jonas Taylor (Jason Statham) haditengerészként szolgált a hadseregben, de egy tragikus esemény következtében csapatának felét elveszítette. Hiába állította, hogy mindezt egy hatalmas méretű őscápa okozhatta, amelyről úgy tudtuk már 1 millió éve kihalt bolygónkon, állítását nem tartották megalapozottnak. Évekkel később viszont újra a segítségét kérik, amikor egy tengeralattjáró az óceán mélyén ragad, fedélzetén volt feleségével. Vajon tényleg létezhet még a mélyben ez az ősi faj, amely a valaha ismert leghatalmasabb tengeri ragadozó?

A kíméletlen
(A prayer before dawn)

angol-amerikai-francia dráma, 116 perc

Premier: 2018. augusztus 9.

A film igaz történet alapján készült, az angol származású bokszoló Billy Moore emlékiratai alapján. Billyt (Joe Cole) fogvatartják az egyik leghírhedtebb börtönben Thaiföldön és az egyetlen kiutat az jelenti számára, ha végig küzni magát a győzelemig a megrendezésre kerülő Muay Thai versenyen. Külön érdekesség, hogy Billy filmben szereplő rabtársai valaha valóban foglyok voltak Thai börtönökben.

A kutyám nélkül sehova
(Smuggling Hendrix)

ciprusi vígjáték, 93 perc

Premier: 2018. augusztus 9.

Yiannis egy cyprusi zenész, aki úgy dönt hátrahagyja otthonát, hogy máshol kezdjen új életet. Ám a határnál problémába ütközik, az őrök nem engedik át kutyájával, Hendrixel együtt a határon. Mivel a két ország között tilos az állatok szállítása, így kénytelen más megoldást keresni arra, hogyan csempéssze át kutyáját a határ túloldalára.

Az én hősöm
(Le retour du héros)

francia-belga történelmi vígjáték, romantikus film, 90 perc

Premier: 2018. augusztus 9.

A nagy tisztelet övezte Neuville kapitányt (Jean Dujardin) elszólítja otthonából a háború, így hátra kell hagyja kedvesét Pauline-t (Noémie Merlant). Mivel a férfi ígérete ellenére nem ír a lánynak, Pauline huga Elizabeth (Mélanie Laurent) úgy dönt, a férfi nevében írt levelekkel pontot tesz az ügy végére. Ám Neuville kapitány három év elteltével újra feltűnik és teljesen felforgatja a család életét. 

0 hozzászólás

Translate »