Oldal kiválasztása

Mayor Bones Proudly Presents: Ghost Town’s 999th Annual Pumpkin Festival – Halloween 2020

Mayor Bones Proudly Presents: Ghost Town’s 999th Annual Pumpkin Festival – Halloween 2020
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idén sajnos a vírus helyzet miatt nem igazán lehet tömeges összejöveteleket és ünnepségeket szervezni, de hiánypótló jelleggel most digitálisan faraghatunk tököt és megoszthatjuk bárkivel.  Az elkészült alkotásainkat kitehetjük egy virtuális ház körül megadott pontokra más játékosok faragásai közé.

A faragás során két lehetőségünk van. Kivághatjuk a kijelöl területet, vagy ceruza szerűen „véshetjük” a tököt. A vágás nem teljesen hiba mentes, néha egy hibaüzenet kíséretében elnézést kér a játék, és nem vágja ki amit szeretnénk. Készítés során a fényeket lekapcsolva megnézhetjük kivilágítva is a tökünket. Amennyiben elkészültünk nevet adhatunk alkotásunknak és elvihetjük a fesztivál területére.

A játék „Name your own price” módon elérhető. Ha szeretnétek támogatni a fejlesztőt, akkor letöltés előtt állítsátok be az általatok gondolt összeget. A játék szervere nem sokkal halloween után leáll, így ha szeretnétek kipróbálni és megnézni mások alkotásait, akkor ne várjatok vele sokáig. Az én alkotásom is csatolom, a kreatívabb kedvűek akár a Facebook poszt alá képként is feltölthetik műveiket. Mindegyiket meg fogom nézni 😉

Translate »