Oldal kiválasztása

Bake ‘n Switch – Halloween 2020

Bake ‘n Switch – Halloween 202081% XP81% XP
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Bake ‘N Switch külsőre az Overcooked-ot juttattatja eszembe, de a külsején kívül nem sok hasonlóság van a két játék között. Ebben a játékban 1-4 játékossal kell együttműködve vagy versengőbe játszanunk. A kampány alatt főként az a célunk, hogy a világban élő „alapanyagokat” egymásba dobáljuk, ezzel stackelve őket és a lehető legnagyobb pakkokat bedobáljuk a kemencébe. Elsőre egyszerűnek tűnő koncepció elég hamar ugrik egyet nehézségben, mikor már több fajta alapanyag is megjelenik egyszerre. Ezen felül a pályák is fokozatosan próbálnak keresztbe tenni a munkánknak. Például egy folyó szeli keresztbe a pályánkat, így a csapat két részre kell szakadjon.

A kampány térképen haladva csillagokat kapunk az egyes pályákon elért pontszámunk alapján. Ha végig érünk a pályákon, akkor még ott a potenciál, hogy kimaxoljuk a csillagok számát a már teljesített helyszíneken. Amennyiben nincs egy barátunk sem online, akkor matchmaking is rendelkezésünkre áll. Ez mondjuk a kooperációban nem mindig jelent segítséget számunkra. Az októberi frissítés keretében bekerült egy singleplayer mód is, amit viccesen Bun Solo módnak neveznek a készítők. Ez egy kicsivel másabb játékélmény lesz, mint az alap coop mód. A fejlesztők készítettek egy hosszabb videót is, ahol elmagyarázzák a mód nyújtotta lehetőségeket és megismerhetjük az elkészítése  mögött rejlő kreatív munkát is.

Halloween időszaka elhozta a Shroomageddon updatet is, ami 14 gombás témájú pályát hoz a játékba, 50 single player pályát, 1 minibosst és 6 darab neon-szerűen világító gombás ruhát. Valahogy ezek a ruhák kicsit a Splatoon színvilágát és festék pacás kinézetét juttatják eszembe. A pályákkal együtt érkezett 8 új átvezető videó is, amit most már egy mozi módban külön-külön is meg tudunk nézni. Óvakodjatok a gombás tésztától!

Értékelés

81%

Összefoglaló Szórakoztató coop játék, amit nyugodtan játszhatunk akár kisebb gyerekekkel is. Nem kell hozzá nagyon bonyolult játékmechanikákat megtanulni. A solo mód megérkezése további órákat ad a játékhoz. Az új updateben érkező pályák további nehézséget adnak a kihívásra vágyók számára. Party játéknak tökéletes, és azért mégis csak több játékossal az igazi.

81%

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »