Oldal kiválasztása

Darksiders Warmastered Edition – Játékteszt

Darksiders Warmastered Edition – Játékteszt
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hol volt, hol nem volt… Egy méretes úriember, akit Háborúnak hívnak és 6 éve már harcoltunk vele sokat, de most egy szép ráncfelvarrást követően visszatért!

Még 2010-ben jelent meg az első Darksiders, aminek a főhőse War vagyis Háború, a négy lovas egyike. Azóta a Vigil Games feloszlott, a THQ csődbe ment és a jogok a Nordic Games-hez kerültek, akik később THQ Nordic-ra keresztelték át magukat. Meglepő módon az első remastered Darksiders játék a második volt, nem pedig ez, ami az első, de nincs ezzel semmi baj, a lényeg, hogy már ez is elérhető az új generációs konzolokon.

A játék PS4-en 1080p 60 fps-sel megy, amit többnyire tart is, de aki esetleg már PS4 Pro-val rendelkezik, akkor azon pedig már megy a felskálázott 4K 60 fps. Valljuk be azért ez nem rossz. Maga a kinézete a játéknak kicsit szó-szó, a környezet nem lett annyival szebb, viszont a karakterek igen! Élesebb textúrák és újradolgozott árnyékok.

Régi játékosoknak, akik már játszottak az eredeti kiadással és újaknak egyaránt élvezetes hack-and-slash játék ez. Ajánlom mindenkinek, aki szeret többnyire karddal csapkodni ellenfeleket. Nagyon gyors és intenzív a harc, kombó számláló, különleges kivégzések, minden van, aminek lennie kell egy ilyen játékban. Óriás bossok is természetesen szóval van mi ellen küzdeni.

Valahol 17-20 óra között van a végigjátszás ideje, ami egész jó, ha azt nézzük, hogy a Dishonored 2 csak cirka 11 óra körül van.

Egy nagy bajom van csak ezzel az új kiadással, de az elég nagy és elveszi a játék varázsát főleg, amikor azt vettem észre, hogy ahogy halad a játék ez csak egyre rosszabb lesz. Vajon mi lehet a bajom? Egy nagyon egyszerű dolog, minden egyes videónál csúszik az audió… Pl még egy férfi karakter beszél, de a tévén már egy ideje női karakter tátod. Remélhetőleg egy patch-csel orvosolják ezt, mert eléggé ilúzió romboló sajnos. Ha ezt javítják megérdemel +1 pontot, de addig:

Értékelés: 7/10

Translate »