Oldal kiválasztása

How to Survive 2 – Előzetes

How to Survive 2 – Előzetes
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jelenleg még Korai hozzáférésben, de megérkezett a How to Survive második része. Van még hova fejlődnie.

Az izometrikus nézetű zombi túlélő játék folytatása megérkezett, ami számos újítást hozott az első rész után. Grafikailag és teljesítményét tekintve szemmel látható a javulás, és nem csak a textúrák néznek ki jobban, de az animációk is folyamatosabbak lettek. A Luisiana környékén játszódó történet hangulatosabb környezetet nyújt a játéknak, mint az első rész kis szigetei.

Jelenleg még nagyon a Korai hozzáférés elején járnak, és elég káosz a játék navigálása. A multiplayer szekcióban alig találtuk meg, hogyan tudunk egymással haladni a küldetések során, ami a következő problémám lesz. A küldetések most izolált területeken történnek, ahol Kovac-al való beszélgetéseink után azonnal oda teleportálódunk. Nagyrészt fetch questekből áll, amit egy beállított gomb nyomva tartásával tudunk befejezni, amint úgy látjuk az objectiveknél, hogy készen vagyunk.

Multiplayerben a társunk nem tart folyamatosan velünk, hanem lényegében a saját maga kis játékát játssza, és ha ugyanott tartunk a küldetésekben, és ugyan azon a térképen vagyunk, akkor ő is jön velünk. Ez nagyon könnyen elég zavaros tud lenni. Jelenleg nem található nagyon sok beállítási lehetőség a játékban, ilyen például a hangerő, amit jobb híján a Windowsban tudtam lejjebb állítani. Természetesen ezek még a kiadásig sokat változhatnak (és reméljük fognak is).

Új dolog a saját „bázisunk” építése, ami egy új elemet ad a játékhoz. A küldetések között egy kis plusz elfoglaltságot ad a játékba. A crafting rendszer is elég jól teljesít már most, ebben az állapotában is. Végre lesz értelme minden mozdítható dolgot kilootolni és magunkkal cipelni. Testre is szabhatjuk a karakterünket, de még csak férfi modellt használhatunk (a női modell az év egy későbbi pontján érkezik).

Nagyon bíztató jeleket mutat a játék, és remélem, hogy a felhasználók visszajelzéseit felhasználva tovább fejlesztik a játékot. Jelenleg November 5-ig 20% kedvezmény van a játékra, így érdemes átgondolni, hogy esetleg még Korai hozzáférésű állapotában beszerezzük a játékot.

Translate »