Oldal kiválasztása

Dragon: The Game – Próbakör

Dragon: The Game – Próbakör
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Bőrszárnyak surrogása hallatszik a szélben. Lángcsóva éget fel egy házat, emberek sikoltoznak. És ekkor, a semmiből felbukkan a riadalom oka, egy éjfekete sárkány, mely pikkelyes mellkasát megfeszítve, újabb, mindent felperzselő támadásra készül.

Végre ezt az egészet nem az emberek szemszögéből, hanem a repülő gyíkok, az ég urai, a sárkányok oldalán élhetjük át! Illetve élhetnénk, de a The Dragon sajnos nem azt nyújtja egyelőre, amit várnánk tőle. Noha az Early Access megszületése hozott jó pár címet, amik kezdeti állapotukban is játszhatóak és kellően élvezetesek voltak (gondolok itt akár a DayZ-re, vagy az általam nemrég tesztelt Warlocks vs Shadows-ra), ez a mostani cím nem tartozik közéjük.

A játék 2014 novemberében került be a Steam adatbázisába. Azt hinnénk, hogy lassan fél év alatt már valami játszható buildet képesek összehozni, ám ez még mindig nem történt meg. Az utolsó update februárban érkezett, ami annyit tett lehetővé, hogy körülbelül már 10-20 fps-sel képesek vagyunk mozogni, de mivel a terep kopár, és leölhető ellenfelet is ritkán találunk, maximum ide-oda tudunk repülni, de ez se túl élvezetes.

Az a szomorú, hogy lenne benne potenciál. Már van benne sárkányszerkesztő, ahol nem csak egyedünk kinézetét, de fejlettségét (fiataltól az idősebb sárkányokig) és támadásait is megadhatjuk. Amennyiben képesek lesznek tartalommal feltölteni és valami olyan játszhatóbb kiadást összehozni, ami nem szaggat és fagy ki pár percenként, akkor akár egy élvezetes játék is lehet belőle egyszer, még ha a grafikától nem is esik le az állunk. Ám addig marad a várakozás és álmodozás, vagy a The I of the Dragon beszerzése, ami egy 2004-ben kiadott hasonló cím, csak már kész van legalább.

Translate »