Oldal kiválasztása

Újabb Nintendo Direct-bejelentések

Újabb Nintendo Direct-bejelentések
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Április elsején volt a Nintendo Direct, de nélkülözött minden viccelődést. Inkább komolyra vették a hangot, és érkezett pár érdekes és izgalmas bejelentés.

A mostani Nintendo Direct során a Wii U kapta a nagyobb szerepet, de a 3DS-tulajoknak sem kell szomorkodniuk, mert ők is igazán érdekes címek közt szemezhetnek majd. Ám nézzük is, mik voltak az érdekesebb bejelentések.

3DS

Fire Emblem: kapott egy friss videót az érkező Fire Emblem, ahol már a játék elején egy hatalmas döntéssel kell szembesülnünk, és ettől függően fog a játék egésze megváltozni, amit a videó kellően ki is hangsúlyoz.

Attack on Titan: Humanity in Chains: Igen, jól olvassátok, a Japánban már megjelent Attack on Titan játék végre Európába és Amerikába is érkezik! Történet módban a főbb karakterek között választhatunk majd, de a multiplayer sem maradhat ki. 

Wii U

Affordable Space Adventures: Ez a játék érdekes, lehet egyedül is játszani, de akkor űrhajónknál mindenre nekünk kell figyelni, ami nem egyszerű dolog. Viszont két barátunk társulhat mellénk, és akkor valaki az irányítást végzi, a másik a lámpát kezeli, míg a harmadik az űrhajó belső világát egyengeti.

Splatoon: Különösebb nagy bejelentés nem társult hozzá, de bemutattak pár új pályát, amik igazán érdekesre sikerültek.

Mario Kart 8: Erről a címről sem feledkezik meg a Nintendo, és kap pár járművet és karaktert is.

Shin Megami Tensei & Fire Emblem Crossover Project: Ezzel a címmel – a videó alapján – a Nintendo próbálja megalkotni a saját Person (PS-cím) játékát, és ha képes lesz azt a hangulatot hozni, amit itt bemutat, akkor érdemes lesz rá odafigyelni.

Translate »