Oldal kiválasztása

Infinite Crisis – Bétateszt

Infinite Crisis – Bétateszt
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Sötét felhők gyűlnek a DC-világok felett – a párhuzamos univerzumok hősei és gonosztevői leszámolásra készülnek egymás ellen.

A mostanában divatos MOBA-hullámot meglovagolván a Warner Bros. Games is beszáll a versenybe, és nem is kisebb névvel, mint a DC-univerzummal. Ezt a világot talán nem kell senkinek sem bemutatni, de itt most az igazi érdekességet az szolgáltatja, hogy megismerhetjük a különböző történetekben előforduló szuperhősöket és szupergonoszokat. például az eddig ismert Batmanen kívül láthatjuk még a Steampunk változatát, vagy akár a démont idéző Rémálom Batmannel is játszhatunk, és mindegyikük más és más erősséggel rendelkezik.

A gamescomon sokan játszottak a játék bétaverziójával.
A képre kattintva nagyobb méret érhető el.

A játékmenet a League of Legends Dominion elnevezésű módjára hasonlít: egy kör alakú pályán kell pontokat elfoglalunk, és akinél hamarabb elfogynak a pontok, az a csapat veszít. Sajnos a szettinget leszámítva semmi igazán eredeti ötletet nem találunk az Infinite Crisisban. Talán a képességek amik érdekesek lehetnek, mert ahogy fejlesztjük őket, úgy változnak. Például a Zöld Lámpásnál egy súlyt ejthetünk ellenfelünkre, és egyes szinten egy széf esik le, míg a másodiknál már egy üllő, majd a negyedik szinten egy még nagyobb súly.

A játék a hősök tekintetében is a LoL-ra hasonlít. Vannak ugyanis ingyenesek, amik változnak, de hősöket két módon is vehetünk: vagy a meccsekben kapott pénzt gyűjtögetjük, vagy az úgynevezett Crisis Coins pénzérméket, amiket valódi pénzért kell megvásárolnunk. Természetesen folyamatosan akciók érhetők el, és segítő boostokat is vehetünk, vagy éppen kedvenc hősünket különböző kosztümökkel láthatjuk el, nehogy már reggel, felkeléskor könnyen el tudja dönteni, hogy melyik gúnyát ölti aznap magára.

Az irányítását megszokni könnyű lesz azoknak, akik már játszottak ilyen játékkal. Alapvetően egérrel irányítjuk a karaktert, majd a billentyűzettel sütjük el a képességeket, viszont sajnos hiába jelölünk ki egy ellenfelet célpontként, néha a mellette levőre sikerül alkalmazni a hatást. A hangok terén minden rendben van a játékkal, habár kiemelkedő teljesítményről nem beszélhetünk.

A látványvilág terén viszont már nem lehetünk ilyen elégedettek. Az optimalizálás nem sikerült a legjobban, és láttunk már sokkal szebb MOBA-játékokat is. A grafika tehát nem emeli ki az átlagból, és ezen még csak ront, hogy ha olyan kedve van a programnak, akkor elkezdenek villogni a tereptárgyak, ami nem is fog alábbhagyni, így az adott meccset sajnos ilyen körülmények között kell végigjátszani.

:galeria:

Sajnos a béta alapján semmi kiemelkedőt nem mutat a játék, és bőven vannak még hibák, amiket ki kell javítani, hogy ne hagyják ott az első meccs után a játékosok az egészet. Mivel F2P-játék lesz, így amikor megjelenik, lehet majd adni neki egy esélyt. Reméljük, nem csak a rajongók fogják életben tartani.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »