Oldal kiválasztása

Steam – Megoszthatóak lesznek játékaink

Steam – Megoszthatóak lesznek játékaink
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap a Valve bemutatta a Steam új funkcióját, a Steam Family Sharinget, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók barátaikkal és családtagjaikkal is megosszák játékaikat.

Jövő héten, limitált bétateszt keretén belül rajtol el a Steam legújabb szolgáltatása, a Steam Family Sharing, ami lehetőséget ad majd arra, hogy a játékosok megosszák Steam mappájuk tartalmát a családtagokkal vagy barátaikkal. Egyszerre tíz különböző account adható majd meg, s bár minden hozzáadott ismerős saját felhasználói adataival lép be (vagyis a megszerzett achievementek saját profilunkhoz lesz rendelve), a megosztó minden esetben elsőbbséget fog élvezni, így ha belép játszani, akkor egy üzenet jelzi, hogy mentsük el állásunkat vagy vásároljuk meg az adott játékot. Egyszerre csak egy ismerős veheti igénybe a szolgáltatást, nem vehetünk majd DLC-ket a játékokhoz (azt csakis az eredeti tulajdonos teheti meg), csak bizonyos játékok támogatják majd az új szolgáltatást, illetve a régiózár nem lesz kijátszható.

Ha szeretnéd kipróbálni a bétát, akkor csatlakozz a Family Sharing csoporthoz, s ott megtudhatod a további tudnivalókat.

Translate »