Oldal kiválasztása

Európában is idén került boltokba a PlayStation 4

Európában is idén került boltokba a PlayStation 4
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony tanult a PlayStation 3 premierjének hibáiból, így a februárban bemutatott PlayStation 4 megjelenésekor nem szeretnék ugyanazt a hibát elkövetni. Éppen Európában is idén év végén debütál a next-gen PlayStation.

Amíg az EDGE nem rég arról írt, hogy a Sony Európában csak jövő tavasszal dobná piacra a PlayStation 4-et, a japánok ugyanis nem tudnak kellő mennyiséget leszállítani a premierre, így a PlayStation 3-hoz hasonlóan, most is mi húzhatjuk a rövidebbet.

Ezzel szemben a CVG egy Sony-hoz közelálló belső forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Sony-nál arra számítanak, hogy a Microsoft nagyon agresszív akcióba kezd Európában. Ezzel azonban ismét lépéshátrányba kerülnének, így a japánok újragondolták megjelenési stratégiájukat, ami azt jelenti, hogy Európában is 2013-ban jelenne meg a PlayStation 4.

Ennek azonban valószínűleg ára lesz, a szűkös gyártási kapacitás miatt ugyanis biztosan nem tudják a PS4-et minden régióban egyszerre piacra dobni, így az amúgy is Sony-területnek számító Japán lehet az áldozati bárány. Az eredetileg odaszánt készleteket inkább az Egyesült Államok és Európa kapná meg.

Hozzászólások

Translate »