Oldal kiválasztása

Warhammer Online – Érdekességek az első évforduló alkalmából

Warhammer Online – Érdekességek az első évforduló alkalmából

A Mythic egy egész hónapon át tartó ünnepséget szervez a Warhammer Online első “születésnapja” alkalmából. Az eseménysorozat augusztus 31-én rajtol és egész szeptemberben tart majd.

A Mythic és az Electronic Arts bejelentette, hogy nagyszabású ünnepséget és eseménysorozatot rendeznek a Warhammer Online debütálásának első évfordulója alkalmából.

 

Az eseménysorozat augusztus utolsó napján indul és egész szeptemberben dübörög majd. Lesznek kizárólag hétvégére szóló akciók és az egész hónapban folyamatosan tartó bónuszok is. Emellett minden játékosnak extra tárgyakat és veterán jutalmakat ígérnek a készítők, s mindezt megfejelik a The Wild Hunt event-tel.

 

 

"Az évforduló hatamas mérföldkövet jelent a fejlesztőcsapatnak és az egész közösségnek is." – nyilatkozta Jeff Hickman a Mythic-től. "Egyszerűen elképzelni sem tudtunk jobb módot arra, hogy megemlékezzünk erről  a neves alkalomról, mint, hogy szeptemberben egy egész álló hónapig ünnepeljünk a rajongóinkkal a játékon belül. Rengeteg új tartalmunk van, amit meg szeretnénk osztani a játékosokkal, jön a Wild Hunt event és még rengeteg mókás apróság a Warhammer világában. Röviden ilyen egy igazi buli Warhammer stílusban!"

Translate »